BEAUTIFUL YOU,  Skin,  Tried & tested

Etos introduceert 9 nieuwe gezichtsmaskers voor €0,99!

 

Relaxen wordt nog leuker als het (bijna) niet kost.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Met de nieuwe gezichtsmaskers van Etos wordt jouw me-time wel heel erg leuk! En er zijn er maar liefst negen om uit te kiezen. Dan zit er altijd wel een variant bij die goed bij jouw huid past. Alle sachets bevatten 15 ml. inhoud en zijn geschikt voor eenmalig gebruik, het is natuurlijk de bedoeling dat je ze in één keer opmaakt. Etos is absoluut erg royaal geweest met de inhoud. Deze hoeveelheid is genoeg, je hoeft er dus zeker niet zuinig mee te doen.

Etos gezichtsmasker

(Exclusief verkrijgbaar bij Etos | 15 ml. voor € 0,99)

Funmaskers en intensieve maskers

De maskertjes zijn onder te verdelen in de zogenaamde ‘funmaskers’ waarbij de geur centraal staat, en de wat intensievere maskers. Bij deze maskers staat echt de werking centraal, want deze beloven echt de conditie van je huid te boosten.

Etos Balancing mud mask

Qua geur is dit Balancing mud mask by far mijn favoriet. Kaoline is, na water, het hoofdbestanddeel. Dit is een krachtige Chinese klei die overtollig talg absorbeert. Normaal gesproken ruiken kleimaskers niet bijzonder lekker, maar omdat hier acai bessen zijn toegevoegd, ruikt het masker heerlijk fruitig. Echt om van te watertanden zo lekker. Aan de samenstelling is verder glycerine, olijfolie, arganolie, hondsroos, jasmijn en vanille toegevoegd. Dat is nogal wat toch? Dit is echt een masker dat héél snel indroogt. Nu is mijn huid echt vochtarm en dan gaat het natuurlijk nog sneller dan wanneer je een vette huid hebt. Maar mijn huid kan dit dus gewoon prima hebben. Ik heb hem een paar minuten laten zitten, maar is je huid vet, dan kan het absoluut langer. Ik vind het een aanrader.

Etos Peel-off masker

Het peel off masker moet je dus, na het inwerken uiteraard, letterlijk van je huid afpellen slash trekken. Mwah, ik ben hier zelf niet zo’n fan van, maar evengoed heb ik hem toch geprobeerd. De textuur van dit masker is erg dik en zelfs wat plakkerig te noemen. De geur is zoet, zoeter, zoetst. Ik zou niet willen zeggen dat het een klein beetje lijkt alsof je je vingers in een pot met met honing gestoken hebt, maar je bent er niet ver van uit de buurt. In tegenstelling tot het moddermasker duurt het bij dit peel-off masker een stukje langer voordat deze hard wordt. De verzorgende bestanddelen van dit masker zijn caramel, honing, aloë vera, jasmijn en vanille. Nogmaals, zelf ben ik niet zo van dit soort maskers, maar houd jij juist wel van die peel-off methode én ben je bovendien helemaal into de zoete (honing)geuren, dan is dit natuurlijk hélemaal je ding.

Etos Chocolate masker

Dit chocolate masker heeft een vrij dikke, chocolade-pasta achtige textuur en die geur? Tja, chocolade natuurlijk! Ook hier is het hoofdbestanddeel, na water, weer kaoline, die intensief reinigende klei. Qua verzorgende bestanddelen zit er onder andere glycerine, cacaoboter, sheaboter en vanille in.

Etos Fruit smoothie masker

Het hoofdbestanddeel van dit fruit smoothie masker is kaoline. Qua verzorgende bestanddelen zijn er glycerine, allantoine, mango, aloë vera, zoete amandelolie, perzikpittenolie, aalbessen en granaatappel toegevoegd. De geur is behoorlijk aanwezig, en, zoals je natuurlijk al verwacht had, behoorlijk fruitig. Het masker heeft een vrij dikke en stevige textuur. Hij laat zich hierdoor niet heel makkelijk verdelen. Ook voor het afspoelen moet je trouwens echt even goed de tijd nemen. Het masker wordt een klein beetje hard op de huid, maar het is niet zo dat hij volledig indroogt. Na gebruik ziet je huid er lekker radiant uit.

Wat vind ik ervan?

Ik zal niet beweren dat je huid er nu héél anders uitziet na het gebruik van één van deze Etos gezichtsmaskers, maar de ingrediënten zijn hartstikke prima en dan die prijs! Dit zijn écht gezichtsmaskers voor meiden en vrouwen die het leuk vinden om af en toe een masker te nemen, niet echt problemen met hun huid hebben en voor lekker budget gaan. Het balancing mud mask is mijn favoriet.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten. 

4 Comments

  • Deb

    Klinkt goed! Ik denk dat ik zelf ook voor het balancing mud masker zou gaan. Ik ben wel benieuwd wat er verder in de maskertjes zit qua ingrediënten. Hopelijk geen alcohol of parfum want dan moet ik ze helaas overslaan.

    • Christiana

      Het is een beetje wisselend, in het moddermasker zit bijvoorbeeld geen parfum en alcohol. In het honingmasker zit wel weer parfum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.