BEAUTIFUL YOU,  From head to toe,  Skin,  Tried & tested

Unboxing NUXE Beauty treasures box

 

Ja, ik ben me ervan bewust dat we halverwege de maand januari zitten. Evengoed heb ik hier nog iets kerstachtigs voor je. 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Soortement van. En ach, in feite is dit nog hartstikke geoorloofd, want zet een kerstmuts op je hoofd, en scoor ergens een zak kerstkransen met zeventig procent.  Waar heeft ze het over? Over de NUXE 10 Beauty treasures box natuurlijk. Die was natuurlijk vorig jaar geïntroduceerd voor de verjaardag van het kindeke Jezus. Maar laten we eerlijk zijn. Het is eigenlijk geen échte adventkalender. Moet ik nog meer toevoegen? Oh ja, hij is nu ook nog afgeprijsd. Ik ga je alles wat er in zit laten zien.

NUXE 10 Beauty treasures box

(Verkrijgbaar via Farmaline |  Van € 50 voor € 45)

Nuxe Prodigieux

Kijk eens aan, het is echt een boek met deurtjes erin. En achter elk deurtje zit dan dus een treasure. Nou ja, ik hoef niet meer te zeggen hoeveel, want dat lijkt me ondertussen wel duidelijk. NUXE heeft uiteraard haar bestsellers in de box gedaan, en die variëren van verzorging voor gezicht tot lichaam. Laat ik beginnen met de Prodigieux douche-olie (30 ml.) Wat mij betreft één van de lekkerste geuren ooit. Deze betoverende geur bestaat uit een verrassende combie van bergamot, oranjebloesem en mandarijn en alle geurnoten van deze verslavend lekkere geur zijn perféct in balans. Na het douchen kun je je velletje extra verwennen met de bijpassende Huile prodigieuse (30 ml.). En als je nu een keer in een glamoureuze mood bent, dan pak je er lekker de Huile Prodigieuse D’Or (10 ml.) bij. D’or staat natuurlijk voor goud en hier krijg je dus inderdaad een heel mooi gouden glansje van.

NUXE Rêve de miel

NUXE kan er wat van met geuren betreft. Prodigieuse is het aller-aller-aller-zaligst, maar Rêve de miel is ook niet mis. En die geur is dus ook al zo vreselijk lekker. In de box zitten dus ook een reinigende gel voor het gezicht (15 ml.) en een handcrème (15 ml.) van deze geur verstopt. En deze producten zijn dus ook alweer hartstikke prima aan mij besteedt. De handcrème heeft bovendien een handig formaatje en is daardoor ideaal voor in de make-up tas die je meeneemt onderweg.

NUXE Skincare

Dan hebben we verder de zachte peeling-gel (15 ml.). Verrijkt met extracten van rozemarijn en walnootschaafsels. Word je velletje lekker zacht en aaibaar van. Als je dan afscheid genomen hebt van al die dode huidcellen is het natuurlijk tijd om te gaan smeren met een lekkere hydraterende crème. En je hebt er maar liefst vier om uit te kiezen. En dat is maar goed ook, want man, wat is het koud buiten en wat ziet mijn huid eruit. Ik was laatst bij de schoonheidsspecialiste en die merkte héél subtiel op dat mijn huid een beetje…onrustig was. Ja hallo, wat wíl je ook mens? Met dat íjskoude weer en dat je ergens binnenkomt en dat daar dan de verwarming op honderd graden staat. Daar word toch zeker geen énkele huid blij van? Maar goed, om je kostbare goed nu nog enigszins wat in toom te houden kun je er de detoxifying anti-ageing cream tegen aan smeren. Dat is dus detoxen en anti-agen tegelijkertijd.

NUXE 24H Soothing and moisturising cream

Staat je hoofd nu niet zo naar een detox, dan snap ik dat. Je kunt ook gewoon je huidje even insmeren met de 24H soothing and moisturising cream (15 ml.). No-nonsense, gewoon lekker kalmerend (wat ik dus blijkbaar wel kan gebruiken) en verzachtend. En ja, daar kom ik weer, maar die ruikt dus ook al zo lekker. Ik zal het even kort samenvatten en daarna beloof ik dat ik het niet meer ga zeggen; álles in deze box ruikt lekker.

NUXE Anti-fatigue moisturising cream

Ben je nu niet dof of oud, maar wel moe, dan is er de anti-fatigue moisturising cream (15 ml.) en ben je het nu gewoon allemaal, vette pech, maar onthoudt; ook aan de maand januari komt een eind. En tot het zover is, smeer jij je netjes elke avond voor de oogjes dicht gaan en de snaveltjes toe, in met de NUXE Youth radiance revealing anti-ageing care (15 ml.). Want die smooths, replumps én illuminates. Volgende maand als ik weer naar de schoonheidsspecialiste moet, ga ik lekker héél die tube van tevoren leegsmeren op mijn snoet. Ha, dat zal d’r leren.

Wat vind ik ervan?

Wat vind ik hem leuk! Hm, even denken wat ik nu het léukste productje vind? Ik dénk dan toch de Prodigieuse oil. Deze heb ik natuurlijk al vaker in huis gehad en nu heb ik dan ook nog de showergel én de olie met het gouden glansje erbij.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.