BEAUTIFUL YOU,  Skin,  Tried & tested

Review Sans soucis Moisture aqua benefits Eye contour fluid roll-on

 

Rollende ogen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Sans soucis Moisture aqua benefits Eye contour fluid roll-on

(Verkrijgbaar via Sans soucis shop |  10 ml. voor € 24,50)

Anti-ageing, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Voor de jonge vrouw die er dus op tijd bij wil zijn, introduceerde Sans soucis de Moisture Aqua benefits producten. No-nonsense producten verrijkt met hyaluronzuur voor een effectieve preventie tegen de eerste fijne lijntjes. Juist een oogverzorging is oh zo belangrijk wanneer je je zorgen gaat maken over het ouder worden van je huid. De huid rond je oogcontouren is namelijk veel dunner en kwetsbaarder en tekenen van vermoeidheid, en uiteindelijk ook veroudering, zullen dan ook meestal hier als eerste zichtbaar zijn. Voordeel van een oogroller als deze is dat hij vele malen makkelijker, en bovendien hygiënischer in gebruik is dan een ‘gewone’ oogcreme in een potje. De oogverzorging zit in een slanke, glazen verpakking met een rollertje die je over de oogcontouren kan laten glijden. Dit kun je zowel in de ochtend als in de avond doen, en zelfs gedurende de dag als je behoefte hebt aan een wat frissere blik.

Geur

De geur is weer erg aangenaam, vrijwel hetzelfde als de Sans soucis aqua benefits dagcrème, subtiel zoet en een tikkeltje fris. Het is niet zo dat je er na gebruik nu direct tien jaar jonger uitziet, maar je blik is zeker wat wakkerder en bovendien voelt het product ook aangenaam fris en lekker aan op je huid. Dit maakt de roller ook absoluut tot een fijne musthave om mee te nemen wanneer je onderweg bent en een lange dag tegemoet gaat.

Ingrediënten

De samenstelling is onder andere verrijkt met thermaal water. Dit speciale water kent ontzettend veel toepassingen in huidverzorging, doordat het heel puur is, rijk aan mineralen en bovendien heeft het een verzachtende én kalmerende werking op de huid. Hyaluronzuur heeft verder een zeer intensief vochtvasthoudend vermogen. Een gezonde huid is goed in staat vocht vast te houden, maar ook om te voorkomen dat vocht uit de huid verdampt. Hyaluronzuur speelt een belangrijke deel in dit proces en kwalitatief goede skincare producten die dit bevatten kunnen je huid dus goed helpen om de vochtbalans te ondersteunen. Verder zijn er algen aan de formule toegevoegd. Algen heb je in alle soorten en maten en zeker ook van vele diverse soorten kwaliteit. In het algemeen hebben ook algen een positieve werking op de vochtigheidsgraad van de huid.

Wat vind ik ervan?

Ik vind het een aanrader. Laat je niet afschrikken door de prijs in combinatie met de kleine verpakking. Dit is heel normaal voor oogverzorging, aangezien dit zeer zuinige producten zijn.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.