BEAUTIFUL YOU,  Skin,  Tried & tested

Review SantaVerde Aloë vera Age protect boost

 

Kan jouw huid ook wel een boost gebruiken? Dan wil je dit postje echt even lezen. 

Aloë vera van SantaVerde

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Het van oorsprong Duitse merk SantaVerde is om twee redenen erg bijzonder; het hoofdbestanddeel in al hun producten is namelijk aloë vera., afkomstig uit het Spaanse Andalusië. Hier groeit de aloë vera onder de meest ideale omstandigheden en vervolgens worden deze bladeren met de hand verwerkt. Bij SantaVerde ben je dus altijd verzekerd van aloë vera van de hoogst mogelijk kwaliteit. Bovendien gebruikt SantaVerde helemaal géén water in hun producten. Want wat doet water in cosmetica? Niets! Het is natuurlijk niet slécht, maar het voegt in feite ook niets toe aan een product. De producten van SantaVerde zitten dus alleen maar helemaal boordevol met natuurlijke en biologische ingredienten die daadwerkelijk een positieve bijdrage leveren aan je huid.

SantaVerde Aloë vera Age protect boost

(Verkrijgbaar via SoloBioMooi |  10 keer 1 ml. voor € 43,95)

De belofte van SantaVerde

De SantaVerde Aloë vera age protect boost is een tien-daagse kuur voor je huid. De naam zegt het al; het is een echte age protect booster en hij richt zich dan ook op alle tekenen van huidveroudering. Want het ouder worden van je huid gaat natuurlijk om meer dan alleen het krijgen van rimpeltjes. Wanneer je ouder wordt, neemt de natuurlijke aanmaak van allerlei lichaamseigen stoffen, zoals collageen en hyaluronzuur af. De huid gaat er op den duur minder vol en minder stralend uitzien. Er vormen zich lijntjes en uiteindelijk rimpeltjes. De contouren verslappen en er kunnen vlekjes gevormd worden. Zelf heb ik gelukkig nog geen last van het laatste, maar de lijntjes en rimpeltjes hebben zich al wel aangediend. Om de (vroegtijdige) tekenen van ouderdom tegen te gaan, is het super belangrijk om je huid goed te beschermen, en dat is exáct wat deze kuur doet.

Hoe gebruik je een ampullen kuur?

De kuur is verpakt in ampullen. Deze bijzondere wijze van verpakken heeft te maken met het feit dat de kwaliteit van de ingrediënten op deze manier perfect gewaarborgd kan worden. Zoals je waarschijnlijk wel weet kunnen zuurstof en bacteriën een nadelige invloed uitoefenen op de kwaliteit van je product. Omdat in deze set elke ampul direct voor gebruik pas geopend wordt, weet je zeker dat de kwaliteit nog steeds perfect is. Het is de bedoeling dat je de kuur tien dagen achtereenvolgens gebruikt. Elke ampul is geschikt voor eenmalig gebruik. Het is niet de bedoeling dat je de ampul voor de helft gebruikt en de rest bewaart. De inhoud is ook precies genoeg voor eenmalig gebruik. De ampul is gemaakt van glas, zelf vind ik het makkelijk om deze tussen een handdoek te houden en hem dan bij het randje open te breken. Voorzichtig doen, zeker de eerste keer, want je kunt je gewoon snijden aan het glas. Schud de ampul voor gebruik even goed, dan loopt de inhoud er makkelijker uit. Mocht je aloë vera al een ‘gevoeld’ hebben, dan weet je dat dit een beetje gelly en licht plakkerig voelt. Die gelly textuur herken je terug in deze inhoud. De geur is precies zoals ik gewend ben van SantaVerde. Subtiel zoet, op een luxueuze manier. De textuur laat zich makkelijk over de huid verdelen en voelt echt, écht, heerlijk aan. Prettig is dat je de ampullen zowel in de ochtend als in de avond kunt gebruiken, want als basis onder make-up doen ze het ook geweldig. Ik heb ze zelf als serum gebruikt, dus onder de nachtcrème, en SantaVerde raadt zelf ook aan om de kuur op die manier te doen. Maar voor de duidelijkheid; ze doen het ook perfect onder de dagcrème. Het is maar net wat je zelf prettig vind.

SantaVerde Age protect boost INCI

Aloe Vera Saft*, Aloe Vera Blütenextrakt*, Weingeist*, Rosenblüten-hydrolat*, Sanddornextrakt*, Apfelextrakt*, Lavendelblütenextrakt*, Weidenrindenextrakt, pflanzl. Glycerin, Wirkstoffkomplex aus Wurzelextrakten, Hyaluronsäure, Meeresalgenextrakt, pflanzl. Levulinsäure, pflanzl. Natriumlevulinat, Glucose, pflanzl. Emulgator, Natriumhydroxid, Zitronensäure, ätherische Öle. 
*Aus kontrolliert biologischem Anbau 
         

Wat vind ik ervan?

Op de lavendel na, omdat hierover de meningen wat betreft de benefits voor de huid (als die er al zijn!) sterk verdeeld zijn, een zeer, zéér goede ingrediëntenlijst. De ampullen zitten helemaal boordevol anti-oxydanten, en wanneer er natuurlijk iets is wat een ouder wordende en / of gestreste huid goed kan gebruiken is het dat wel. De prijs komt neer op € 4,39 per ampul, per dag dus. Feit is wel dat zo’n ampullen kuur bedoeld is als een eenmalige boost voor de huid. Dit is niet iets wat je altijd zult ‘moeten’ gebruiken. Fan van SantaVerde of heel specifiek op zoek naar producten met aloë vera van een zéér hoge kwaliteit, dan is dit zeker een musthave om eens te gebruiken als boost voor je huid.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.