BEAUTIFUL YOU,  Skin,  Tried & tested

Unboxing Babor paasei 2017

 

Blij ei.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geïnspireerd op de adventskalender, maar dan nog leuker. Want heb je alle vakjes van dit ei opengemaakt, dan is het zo goed als tijd voor de lente. En we houden van de lente. Om hier helemaal stralend aan te beginnen, heeft Babor veertien mooimakers voor je huid verzameld en verstopt in dit super gezellige en kleurrijke ei. Ontzettend leuk om kennis te maken met de producten van Babor en ideaal om dat grauwe wintervelletje van je eens flink te boosten.

Babor Paasei 2017

(Verkrijgbaar via Babor | € 46)

14 Babor ampullen

Achter elk deurtje zit een ampul, in totaal vind je in dit paasei  14 ampullen. Elke ampul is geschikt voor eenmalig gebruik. Babor heeft diverse ampullen in het assortiment en dit ei is natuurlijk de gelegenheid bij uitstek om ze eens uit te proberen. Zo kun je kijken welke je fijn vindt en welke goed bij jouw huidtype- en conditie passen. Wat is er nu zo bijzonder aan deze ampullen? Elke ampul bevat hooggecontreerde Babor fluids, die een direct zichtbare werking geven. In het ei vindt je ampullen die de teint opfrissen, verwennen en de vermoeide winterhuid intensief stimuleren.

Hoe open je de ampul?

De ampul is een glazen flesje, een soort mini reageerbuisje. Het is de bedoeling dat je het kopje van de ampul er afbreekt. Ik vind het zelf het makkelijkst om de ampul in een handdoek te houden en dan open te breken. Het is namelijk echt glas, en je kan je er dus aan snijden.

Waarom zijn de Babor fluids in een ampul verpakt?

De inhoud van de ampullen is vrij royaal. Het is echter wel de bedoeling om de ampul in één keer op te maken. Kom dus niet in de verleiding om de helft van de inhoud bijvoorbeeld voor een ander moment van de dag te bewaren. Ik leg je uit waarom. Deze bijzondere wijze van verpakken is uiteraard niet voor niets. Een ampul bevat namelijk acht keer zo’n hoge concentratie aan werkzame stoffen dan een gewone crème. Zuurstof en bacteriën kunnen de kwaliteit van die werkzame stoffen op een negatieve manier beïnvloeden. In zo’n hermetisch afgesloten verpakking als deze kan er niets bij waar de inhoud niet blij van wordt. Dit is direct ook de reden dat je de ampul in één keer leeg moet maken.

Wat zit er in het Babor paasei?

Veertien ampullen, geschikt voor veertien dagen. Van elke variant vind je twee ampullen in het ei, op die van de Hydra plus active fluid en het Sea creation serum na. Daarvan zit er van elk één in. De hydra plus active fluid op basis van hyaluronzuur geeft een boost aan de vochtarme huid. De Algae active fluid bevat natuurlijke plankton-algen extracten en revitaliseert de huid.  Triple booster fluid reorganiseert de huidfuncties en draagt bij aan een jeugdige uitstraling. In de Active night fluid ampullen zit een schoonheidsslaapje. Het bevat een extract uit de zwarte alg met een regenererende werking. Truffelextracten versterken de collageen productie en dit belooft de gezichtscontouren te hermodelleren. Collageen booster fluid stimuleert eveneens de huideigen collageenproductie. Lifting fluid werkt drievoudig tegen huidveroudering; rimpeltjes worden verminderd, het weefsel wordt verstrakt en de contouren worden verstevigd. De Lift express fluid is de speciale lifting-ampul welke de rimpeldiepte minimaliseert én bovendien het micro-relief van de huid verbetert. Tot slot het Seacreation serum. Deze biedt ook een anti-ageing werking, optimaliseert de huidfuncties, beschermt op effectieve wijze tegen huidveroudering en vermindert tekenen van vermoeidheid en ouderdom.

Wat vind ik van het Babor paasei?

Ik word in het algemeen blij van Babor, in het bijzonder van de ampullen, maar in zo’n gezellig ei heb je me natuurlijk helemáál. Wat de prijs betreft. In dit ei komt de prijs neer op € 3,28 per ampul. Ik kan me best wel voorstellen dat je dat nogal een bedrag vind.  Nu heeft Babor het hele jaar door speciale sets met ampullen in het assortiment, die je kunt gebruiken als kuur. Deze sets zijn verschillend van prijs, uiteraard afhankelijk van de werking van elke actieve concentratie werkzame stoffen per ampul, maar de prijzen variëren van € 20 tot € 40, voor een set van één week. Je betaalt dan dus gemiddeld € 4,20 per ampul.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product. 

2 Comments

  • Deb

    De verpakking ziet er zeker leuk uit! En wat een mooie inhoud. Ik denk dat Babor ook zeker een merk voor mij zou zijn. Volgens mij is het een natuurlijk cosmetica merk.. toch? Goed dat je even wat meer info geeft over ampullen. Ik was er eerlijk gezegd nog niet echt mee bekend en zo heb ik weer wat geleerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.