BEAUTIFUL YOU,  Skin,  Tried & tested

Van déze producten krijg je écht een mooie huid!

 

Glowy skin is altijd in.

Mijn favoriete producten voor een mooie huid

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Het is niet altijd makkelijk om te bepalen of een beautyproduct nu echt ‘werkt’. Dat geen enkel beautyproduct in staat is om bijvoorbeeld puistjes of rimpels te laten verdwijnen, is natuurlijk wel duidelijk, maar dat bepaalde producten je huid er echt wel beter uit laten zien, is gewoon een feit. Houdt daarbij natuurlijk wel in je achterhoofd dat het altijd om een combinatie gaat. Het spreekt voor zich dat je producten op de juiste manier dient te gebruiken, en natuurlijk ook dat je producten gebruikt die echt bij joúw huid passen! Bovendien is het natuurlijk ook belangrijk om goed voor je ‘innerlijke zelf’ te zorgen. Stress, weinig beweging en ziekte bijvoorbeeld kunnen echt van invloed zijn op de conditie van je huid, dus verwacht van geen enkel product wónderen. Dít zijn in ieder geval de producten die ik de afgelopen tijd gebruikt en opgemaakt heb, of nog steeds in gebruik heb, en waar mijn huid écht mooi van is geworden.

Sensai Silk peeling powder

(Verkrijgbaar bij de parfumerie |  40 gram voor € 65,90)

Een zachtere manier om je huid te ontdoen van dode huidcelletjes, is er volgens mij niet. De Sensai Silk peeling powder is een poeder met een peelende werking. De formule is verrijkt met talk, glycolzuur en gedroogd maïspoeder. Er zijn extracten van de Qullaja saponaria aan toegevoegd, een derivaat uit het extract van de bast van deze boom. Dit is rijk aan saponines. Ook Panax ginseng bevat saponines en is bovendien rijk aan mineralen. Verder is er zijdepoeder is de samenstelling verwerkt en hier word je huid dus zo ontzettend lekker zacht van. Het is een extreem zuinig product en ik gebruik het ongeveer twee keer per maand. Geweldig. Een goedkoper alternatief is de Annemarie Börlind Enzym Peeling powder.

Filorga Oxygen peel

(Vanaf oktober 2017 exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL |  150 ml. voor € 29,90)

Een lotion of toner die je na het reinigen van je gezicht gebruikt. Ik heb met geen énkele andere lotion zó’n zichtbaar verschil aan mijn huid ervaren als met deze Filorga Oxygen peel. De formule is verrijkt met glycolzuur dat werkt tegen fijne lijntjes. Fytinezuur geeft de huid haar glow weer terug, citroenzuur rekent af met vergrote poriën, salicylzuur verbetert de huidtextuur en amandelzuur tot slot egaliseert de teint. Mijn huid werd er helemaal kalm en glowy van.

Indeedlabs Hydraluron moisture serum

(Verkrijgbaar via Douglas |  30 ml. voor € 30,55)

In principe kan elke huid baat hebben bij het gebruik van producten met hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature voor in het menselijk lichaam en het is zeer goed in staat om vocht vast te houden. De aanmaak van hyaluronzuur neemt echter af naarmate we ouder worden. Het gebruik van hyaluronzuur is dus geen overbodige luxe, en ook wanneer je jonger bent kan het ten goede komen aan de conditie van je huid. Hyaluronzuur versterkt namelijk de huidbarrière, die je beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Een gezonde huidbarrière ziet er jong, glad en fris uit. Een dat is precies ook het effect dat deze Indeedlabs Hydraluron op mijn huid heeft gehad. Ik moet zeggen dat ik het vrijwel nooit jammer vind wanneer een product opgaat, omdat er zoveel nieuws is om te te proberen, maar toen ik dit tubetje leeg kneep, heb ik even in een hoekje zitten huilen. Ik heb er trouwens extreem lang mee gedaan! Ik probeerde eerder het Yverum Hyaluronzuur serum, ook echt fantastisch, maar daar was ik zó doorheen en daar hing bovendien ook een heel ander prijskaartje aan.

A/N/G Cosmetics Lift up eye treatment

(Verkrijgbaar via A / N / G Cosmetics |  set van 5 stuks voor € 59,95)

Ik heb tot nog toe twee oogproducten gebruikt, waarbij ik daadwerkelijk verschil zag. De oogcrème van het Italiaanse merk Dibi en deze Lift up eye treatment pads van A / N / G. Gezien de prijs ben ik er extreem zuinig op en gebruik ik ze zo eens in het kwartaal. Maar dan zie ik er dus echt even héél wakker uit. De pads zelf bestaan uit collageen en die pads doordrenk je voor gebruik in een formule bestaande uit butylene glycol, glycerine en hyaluronzuur. Alsof je een week geslapen hebt.

Darphin Stimulskin plus serummask

(Kijk voor de verkooppunten op Darphin |  50 ml. voor € 119,60)

Jaja, material girl, maar ik heb dit Darphin Stimulskin plum serummask standaard als nachtcrème gebruikt. Want wié bepaalt nu eigenlijk of ik dit wonderspulletje één keer per week of gewoon lekker elke dag gebruik? Verrijkt met butylene glycol, jojoba-olie, squalene, bijenwas, komkommerextracten, gerst (werkt als een anti-oxydant), bamboe-extract, erwten, cafeïne, zoete amandelolie en algen (werken vaak ook als een anti-oxydant) en hyaluronzuur. Hoera voor de hémelse geur, hoera voor de textuur en hoera voor het resultaat. Mijn absolute favoriet van Darphin.

Vichy Liftactiv Anti-oxydanten booster

(Verkrijgbaar bij de apotheek | 10 ml. voor € 27,95)

Een tien-daagse kuur voor de huid.  Verrijkt met vitamine C dat essentieel is voor de vorming van collageen. Ook heeft vitamine C een verstevigende werking op de huid én werkt het als anti-oxydant. Het maakt de huid in ieder geval heel glowy. Ik zit alleen een beetje met het feit dat vitamine C heel instabiel is en dus eigenlijk helemaal niet in een glazen flesje zou moeten zitten. Vichy raadt dit product steeds als kuur van tien dagen aan. Je zou er dus langer mee kunnen doen. Die kuur heb ik er inmiddels op zitten, maar ik vraag me wel een beetje af of de werking van het product niet verloren gaat. Er komt binnenkort een review van online.

Wat is jouw favoriete product voor ‘glowy skin’?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.