BEAUTIFUL YOU,  Tips & tricks

10 Keer multi-tasken met cosmetica

 

Over bruisballen in je stofzuiger en je benen scheren met conditioner.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Haarlak is niet alleen geschikt om je kapsel te fixeren, je temt er namelijk ook ongewenste korte (!) haartjes rond de haarlijn mee. Spray ietwat op je vingers, en breng de haarlak aan, je zult zien dat haartjes direct makkelijk te handelen zijn.

Bronzer laten vallen? Gooi hem niet weg, je kan de restjes namelijk mengen met een bodylotion, waarmee je zelfbruiner kan maken. Heb je nu niet toevallig een kapotte bronzer liggen, maar wel bronzing pearls die je normaal gesproken op je gezicht gebruikt? Verkruimel er enkele en je bereikt hetzelfde effect.

Gooi je oude tandenborstel niet weg, je kan er namelijk perfect je lippen mee scrubben! Houdt hem voor gebruik even onder de kraan zodat de haartjes wat vochtig worden, maak dan ronddraaiende bewegingen over de lippen en je zult ervaren dat je lippen hierna écht super zacht aanvoelen. Doordat je hiermee de doorbloeding stimuleert, zullen je lippen ook wat roder en voller worden.

Een lippotlood is niet alleen te gebruiken voor de contouren van je lippen. Je kan er namelijk uitstekend je hele lippen mee inkleuren, dit vormt een perfecte basis voor lipstick en eventueel gloss, je zult zien dat de kleur niet alleen intenser wordt, maar ook langer houdt!

Scheergel op? Gebruik in plaats daarvan eens conditioner om je benen te scheren. Haartjes worden hier namelijk erg zacht van, waardoor scheren heel smooth gaat.

Lege verpakkingen van kaarsen en parfums doen prima dienst als kwastenhouders en vaasjes voor bloemen.

Probeer de poeder die je normaal gesproken alleen op je gezicht gebruikt, eens op je lippen. Hierdoor blijft je lipstick veel beter zitten.

Een badolie kun je ook prima gebruiken als massage-olie!

Wanneer een stofzuiger gaat stinken moet je meestal de zak verwisselen, easy. Maar wil je dat een ruimte echt lekker gaat ruiken, dan kun je wat geurend waspoeder opzuigen. Wij gebruiken zelf wasmiddel en geen poeder, en dan kun je dus ook wat poeder afkomstig van een badbruisbal opzuigen, we hebben het hier immers over multitasken met cosmetica;-) Niet te veel, want dan wordt de geur wellicht overwhelming.

© ByChristiana, tekst en fotografie. All rights reserved.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.