BEAUTY, Make-up

Ik kreeg een Bobbi Brown ‘Get my best day look’ make-up les in de Bijenkorf!

At your service.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bobbi Brown Brow-service

Bij de Bobbi Brown counters in de Bijenkorf kun je vanaf nu terecht voor diverse toffe ‘beauty services’. Ik mocht er alvast twee ervaren en laat je zien hoe zo’n make-up-les nu in zijn werk gaat. We begonnen met de zogenaamde ‘Brow service’. Dit is een behandeling die je straks natuurlijk ook gewoon los kunt boeken, maar ik kreeg er daarna dan nog een ‘Get your best day look’-service achteraan. Make-up-artist Sevda is dus helemaal into de brows. Ze ging druk in de weer met kwastjes om op te meten of mijn wenkbrauwen wel symmetrisch waren, en vervolgens ging ze aan de slag met pincet en touw.

Bobbi Brown Moisture rich foundation

Na het reinigen van de huid gaan we foundations uitproberen. Bij Bobbi Brown zoeken ze een matchende kleur foundation aan de hand van een foundation stick. Als je dan eenmaal de juiste kleur hebt, wordt de liquid foundation erbij gepakt. Ik heb al jaren lang de Moisture rich foundation van Bobbi Brown maar die gaat er dus uit. Gelukkig komt er iets nieuws voor in de plaats, namelijk de Serum foundation. Heb je nu net zo’n lichte huid als ik, dan is de kleur Cool sand een goede match voor jou.

Bobbi Brown Bronzer

Zo. De basics zitten er nu allemaal op. Corrector in de kleur Light peach, concealer in de kleur Warm ivory en dan had Linda nog een leuk kunstje gedaan met de Retouching wand in de kleur Porcelain. Daarna brengt ze een bronzer in de kleur Golden light aan. 

Bobbi Brown Perfectly defined longwear wenkbrauwpotlood

De wenkbrauwen worden bijgetekend met het Perfectly defined longwear wenkbrauwpotlood in de kleur Mahogany. Hiermee krijg je namelijk een ontzéttend natuurlijke look. Veel mooier dan wanneer je een ‘gewoon’ wenkbauwpotloodje gebruikt. Zie je ook hoe super strak de wenkbrauwen zijn door dat epileren met touw?

Bobbi Brown oogschaduw

Voor de ogen gebruikt Linda oogschaduw in de kleur Champagne quartz. Daaroverheen brengt ze de kleuren Blonde en Ballet pink sparkle aan. En die laatste doet zijn naam dus ontzéttend eer aan, want check hieronder die glinstertjes. Love love love it. Maar heel subtiel, niet alsof je per ongeluk onder een kerstboom door gelopen bent dus.

Bobbi Brown Eyeliner

De eyeliner in Caviar ink zit er op en nu krijg ik Smokey eye mascara met daaroverheen No smudge. Want ik geef aan dat ik altijd last heb van vlekkende mascara, maakt niet uit wélke mascara ik gebruik. Dit product moet ervoor zorgen dat je mascara beter blijft zitten.

Wil jij ook een Bobbi Brown Get my best day look?

Vanaf eind februari kun je behandelingen boeken bij de Bobbi Brown counters in de Bijenkorf. Voor een behandeling in de Bijenkorf Amsterdam wordt vooraf reserveren ten zeerste aanbevolen. De kosten van een wenkbrauw consult zijn voor de eerste keer € 25. Dan worden ze dus in vorm gebracht met pincet en touw en daarna mooi bijgetekend. Kom je binnen vier weken weer terug, dan betaal je voor dezelfde behandeling € 15. Kom je dan nóg een keer terug, dan is de behandeling gratis!

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Uitgenodigd door Bobbi Brown.

3 Comments

 1. Bianca says:

  Super leuk artikel en wat ben je mooi!

  Liefs,
  Bianca

 2. Heidi De Winter says:

  Wat fijn en hoe mooi gedaan! De make-up is prachtig, ook de kleur van je lippen.
  Een lipgloss?

  1. Christiana says:

   Op de lippen zit een lipstick in de kleur Rose petal met daaroverheen een lipppotlood Pink mauve. (is nog wel een leuke tip; lippotlood over de lipstick aanbrengen, zo blijft het geheel beter zitten en hou je bijvoorbeeld na het eten niet alleen een randje langs de lippen over, werkt écht;-))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.