BEAUTY, Make-up

Mijn 5 favoriete everyday lipsticks

 

Dit zijn de lipsticks die áltijd kunnen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wat make-up betreft ga ik meestal voor au naturel. Ik hou ontzéttend van kleur, maar niet (al te veel) op mijn gezicht. Lipsticks heb ik dan wél weer in overvloed, alhoewel de meeste kleuren dan toch wel aardig op elkaar lijken. Het leek mij wel eens leuk om mijn vijf favoriete every-day lipsticks op een rij te zetten.

NYX Round lipstick Minimalism

(Verkrijgbaar bij Douglas |  € 4,15)

Dit is de NYX Round lipstick in de kleur Minimalism. Wat budget lipsticks betreft, is NYX absoluut mijn favoriete merk. De keuze aan kleur is natuurlijk énorm, en de texturen zijn heerlijk zacht en soepel. Ook de houdbaarheid van de NYX round lipstick doet wat mij betreft absoluut niet onder aan die van een willekeurig ander high-end merk. Minimalism is een zachtroze nude-tint met een mooie glans.

NYX Round lipstick Peach

(Verkrijgbaar bij Douglas |  € 4,15)

Ik kocht deze lipstick in Londen, dat is nu zo’n drie maanden geleden en in de tussentijd heb ik deze lipstick óp gemaakt. Dat lees je goed. De lipstick die je op de foto hierboven ziet, is dus alweer mijn tweede exemplaar van deze kleur. Ik vind hem zó mooi. Het is een prachtige, héél sprekende bruintint met een spectaculair glansje erin. Ik heb trouwens werkelijk waar geen idéé waar de naam Peach vandaan komt. Ik bedoel, deze kleur heeft toch hélemaal niéts ‘peachies’?

Babor Matte lip colour Rosy red

(Verkrijgbaar via Babor |  € 23,50)

Normaal gesproken ga ik vooral voor glanzende lipsticks. Deze van Babor heet echter niet voor niets een Matte lip color, want het is, zoals je ziet, een écht matte tint. Het is een koele, vrij donkere roze tint, maar wél één die altijd kan en wat mij betreft (bijna) overal bij past.

Guerlain Kiss kiss lipstick Pinky groove

(Verkrijgbaar bij Douglas |  € 39,73)

Ah, de Kiss Kiss lipsticks van Guerlain, daar ben ik dus ook dól op! Alleen die verpakking al! Het zijn heerlijk zachte texturen en de houdbaarheid vind ik ook erg goed. Pinky groove houdt het midden tussen roze en bruin. De prijs van de Kiss kiss lipsticks vind ik trouwens, om heel eerlijk te zijn, echt beláchelijk hoog. Hoe goed ze ook zijn. Waarom heb je ze dan? Ik koop ze dus alleen met een gelegenheid. Vorig jaar bij de Guerlain boutique in Parijs kocht ik er één (als souvenir, hèhè) en deze kleur kocht ik bij Druni in Madrid met een flinke korting.

Yves Rocher Grand rouge lipstick Rose poudrée

(Verkrijgbaar bij Yves Rocher|  € 19,90)

En tot slot deze Yves Rocher Grand lipstick. Het merk Yves rocher was eigenlijk één van de eerste merken waar ik kennis mee maakte als klein meisje. En nog stééds gebruik ik bepaalde producten van hun heel graag, het micellair water bijvoorbeeld, en de Monoi de Tahiti showergel. Ik maakte kennis met de Grand rouge lipsticks toen ik er een keer één mocht uitzoeken met mijn klantenkaart. Sindsdien heb ik ze al in diverse kleuren gehad en Rose poudrée is mijn favoriete every-day kleur. Het is een perféct nude / roze tint. Heel zacht ook qua textuur, perfect wanneer je net zoals ik snel last hebt van droge lippen.

Welke kleur vindt jij het mooist?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten.

5 Comments

 1. He le maal in mijn straatje. Ik vind ze allemaal prachtig. Kleur, maar toch draagbaar. Maar ehm, ik heb een soortgelijk artikel ingepland voor over twee weken. Dacht: ik zeg het alvast maar even, voordat je acht advocaten achter me aanstuurt qua plagiaat.

  1. Christiana says:

   Haha no worries Hennie;-) Ik ben alvast benieuwd naar jouw favorieten!

 2. Ja, mooie kleuren, die kan je inderdaad iedere dag dragen! Ik draag eigenlijk ook nooit felle kleuren of ik moet echt een bijzonder uitje hebben. Ik hou van lipstick, maar ik eet ze ook binnen een mum van tijd weer op. 😉

 3. Willemse says:

  Wat grappig, ik heb deze lipsticks in dezelfde kleuren hier liggen, behalve de Geurlain….wel een hele mooie trouwens, die moet ik onthouden.

 4. Prachtige kleuren! Tijdens mijn vakantie en de weken erna droeg ik veel rood, ik vond dat ik dat beter kon hebben met mijn bruine tintje maar normaliter draag ik graag oud roze tinten. Ik vind minimalism van NYX en Rose poudré van YR dan ook erg mooi, zijn tinten die ik zelf ook zou dragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.