BEAUTIFUL YOU,  Make-up

NARS Audacious lipstick Anita & Annabella

 

Feel audacious.

NARS in Nederland

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Het kán je bijna niet ontgaan zijn; NARS is dan nu ook verkrijgbaar in Nederland, en wel bij de Bijenkorf in Amsterdam en Utrecht. Ik had nu dan ook eindelijk de mogelijkheid om wat van het merk te proberen, en wel de Audacious lipstick in twee verschillende kleuren.

NARS Audacious lipstick

(Verkrijgbaar bij de Bijenkorf  | € 31)

NARS heeft meerdere lipstick collecties in het assortiment, waaronder de Audacious lipsticks. Deze lipstick is verkrijgbaar in niet minder dan veertig verschillende kleuren en ze zijn voorzien van een semi-matte finish. De zachte textuur glijdt soepeltjes over de lippen en de lipsticks zijn voorzien van een intens kleurpigment. Doordat de lipstick ietwat in een puntje afloopt, vind ik ze ook erg prettig aanbrengen. De formule van de lipstick is onder andere verrijkt met carnabauxwas en vitamine E. De zwarte matte hals ziet er niet alleen chique uit, maar is verder ook erg praktisch. Hij is namelijk voorzien van een magneetsluiting.

NARS Audacious lipstick Anita

Hierboven draag ik de kleur Anita, een nude tint die een klein beetje neigt naar oudroze. Omdat ik een heel lichte huid heb, kan ik lang niet alle nude tinten hebben. Want vaak geldt; hoe nude-er je lipstick, des te nude-er je huid lijkt. En dát willen we natuurlijk niet. Ik moet zeggen dat ik Anita wel mooi vind bij mij op de lippen. Het is tóch dat roze zweempje dat hem wat sprekender maakt. Het is natuurlijk een perfecte everyday-tint.

NARS Audacious lipstick Annabella

Maar Annabella is toch mijn favoriet van de twee. Het is een prachtige en heel heldere roodtint, waar ik ook een héél subtiel oranje zweempje in zie. Ja, mooi!

Welke kleur spreekt jou het meeste aan?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.