BEAUTIFUL YOU,  Fragrance

Review 4711 Acqua Colonia Red apple & chili EDC Natural spray

 

Het is dan misschien niet de méést voor de hand liggende combi, appel en chili, maar deze seasonal geur van 4711 is verrassend lekker én bovendien ook nog eens hartstikke kerstig.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

4711 Acqua Colonia Red apple & chili natural spray

(Verkrijgbaar bij Douglas |  50 ml. voor € 17,95)

Limited edition

Red apple & chili is dus een nieuwe limited edition geur en afkomstig uit het seasonal duo van 4711, speciaal voor het aankomende winter- en kerstseizoen. Want wat kan een feestelijke sfeer nu beter oproepen dan een geur? Dat bedoel ik! Ik vind het toch altijd maar weer bijzonder hoe parfumeurs tot verrassende combinaties als dit komen. Ik bedoel maar, appel en chili? Alsof die betreffende neus tijdens een hete curry naar zijn fruitschaal in de keuken staarde, daar een rode sneeuwwitje-rode appel zag liggen en toen dacht, dít is het!

De geur

En het is zeker iets! Red apple & chili is een ietwat zoete, warme cocoon geur met een heel subtiel pittig randje. Ik vind persoonlijk het zoete en sappige van de appel de boventoon voeren, maar de chili spicet het geheel gewoon nét een beetje op. En dat maakt de geur ook allesbehalve saai of standaard. Persoonlijk vind ik het inderdaad een seasonal geur, dit is niet iets wat ik zou dragen wanneer het buiten dertig graden is. En zie je het nu niet zo zitten om jezelf te hullen in een vleugje appel, dan is het misschien iets voor in je huis? Voor deze prijs kun je er namelijk allerleukst mee rondsprayen in jouw stulpje. Geeft toch nét even een beetje zo’n cocoon-vibe.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product. 

2 Comments

  • Deb

    Appel en chili is inderdaad geen voor de hand liggende combinatie en daarom ben ik nu heel benieuwd geworden! In dit geval vraag je je af waar ze hun inspiratie vandaan halen. Zou in dit geval wel leuk zijn om wat meer over de achtergrond van de totstandkoming van deze geur te weten. Wie weet hing de betreffende parfumeur wel met z’n neus boven een dampende pan met curry 😉 Ps. Je foto’s zijn weer kunstwerkjes geworden. Echt prachtig gedaan!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.