Aerin Evening rose EDP
BEAUTY, Parfum

Aerin Evening rose EDP (hij stond al tijden op mijn wishlist!)

Voor wanneer je op zoek bent naar een écht exorbitant kerstcadeau voor een meisje dat alles al heeft. Ontdek Aerin Evening rose EDP.

Aerin bij Douglas

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Al tijden. Tíjden stond dit parfum van Aerin op mijn wishlist. Die eigenlijk niet ééns overdreven lang is. Want ja, als blogger heb ik eigenlijk (bijna) alles al. Met nadruk op bijna. Mocht het je ontgaan zijn, Aerin Lauder is inderdaad de kleindochter van. En die houdt net als haar oma héél erg van rozen, van mooie spulletjes, glitter en glamour, van luxe. Nou ja! En ik dus ook. En nu ligt dit prachtige cadeau dus gewoon even mooi bij mij onder de boom. Elke keer weer stond ik zo bij die flesjes te zwijmelen in de Bij, maar nu ontdekte ik dus laatst dat Aerin ook gewoon bij Douglas verkrijgbaar is. Vele malen makkelijker, want waar je ook woont, een Douglas is altijd wel érgens in de buurt.

Aerin Evening rose EDP

Aerin Evening rose EDP

(Verkrijgbaar bij Douglas |  50 ml. voor € 96)

De flacon

Even een momentje voor deze waanzinnig mooie flacon. Zonder twijfel het paradepaardje uit mijn collectie. En zélfs het doosje is mooi. Je ziet hem straks nog voorbij komen. Er lopen dus van die vrouwen rond die er altijd zo effortlessy chic uitzien, maar net alsof het lijkt dat ze daar geen énkele moeite voor gedaan hebben. Aerin Lauder is dus ook zo iemand. Nu niet dat ik haar persoonlijk ken of zo, maar ik heb haar boek Aerin at home én ik volg haar op Instagram, dus in feite lijkt het net een béétje alsof ik haar ken. Maar goed, van zo’n chique mevrouw verwacht je ook niet anders dan een spectaculair en uberluxueus parfum. En ik zeg je dit, Evening rose stelt niet teleur.

Aerin Evening rose EDP

Aerin Evening rose EDP, de geur

Douglas omschrijft de geur als een must voor de sterke, assertieve vrouw die toch houdt van een vrouwelijke toets. Alsof een sterke vrouw normaal gesproken niet vrouwelijk is of zo? Ik weet het niet. Vrouwelijk is Evening rose in ieder geval zeker wel. Hetgeen je ruikt in het parfum is een wel heel verrassende combinatie van rozen en… cognac! Om de geur een wat zoetere toets te geven zijn er nog sappige bramen aan het geheel toegevoegd. Het parfum is zeer bijzonder, echt totaal anders dan de geuren die ik gewend ben. Dat vind ik leuk. Evening rose is echt de ultieme vrouwelijke geur en daarmee dus gewoon hét perfecte kerstcadeau voor als je echt wilt uitpakken, uitgesproken, sexy, krachtig en bovenal natuurlijk ontzettend luxueus. Ook leuk; elke EDP van Aerin heeft een bijpassende bodylotion, en oh. Die zitten dus ook al verpakt in van die sprookjesachtige mooie verpakkingen. Nu wil ik die dus óók.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product. 

1 Comment

  1. Ooooh, hij klinkt heerlijk ♥ En wat een mooie foto’s heb je weer gemaakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.