BEAUTIFUL YOU,  Fragrance

Review Bon parfumeur #101 EDP

 

Parfum delen met je lief? Dat kan! En wel met de unisexgeuren van Bon parfumeur.

Ludovic Bonneton

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ludovic Bonneton is de man achter Bon parfumeur, en niet alleen wilde hij een parfumcollectie maken die alle geur-families zou bevatten, maar ook met geuren die onderling te mixen en te matchen zijn. Parfum is iets waarmee je je persoonlijkheid benadrukt. Je draagt wat je voelt. Ik herken dat wel. Wanneer ik een parfum pak, zoek ik er één die past bij mijn stemming van dat moment. Ik zoek iets wat bij míjj past. Met die gedachte in zijn achterhoofd ging Ludovic aan het werk. Hij bedacht dat geen mens elke dag dezelfde kleuren draagt, waarom zou je dan wel elke dag dezelfde geur dragen?

Bon parfumeur EDP #01

(Kijk voor meer informatie op Bon parfumeur  |  30 ml. voor € 35)

De geur

De Bon parfumeur collectie bestaat uit een serie van vijftien EDP’s en één eau de cologne. De prijs van zijn parfum is, zoals je hierboven ziet, zeker niet schrikbarend hoog, dus inderdaad. Dat mixen en matchen moet dan toch te doen zijn. Alle geuren zouden unisex moeten zijn, en daar ik ze allemaal geroken heb, vind ik daar inderdaad ook wel iets in zitten. Om je te helpen een keus te maken tussen de geuren, hebben alle geurfamilies een kleur gekregen. De drie cijfers op het label geven verder de drie hoofdnoten aan. Mijn favoriet bij uitstek is deze #101, een floral geur, maar dat zal geen heel grote verrassing zijn wanneer je naar het roze kleurtje kijkt.

Wat vind ik ervan?

Wát een ontzettend bijzonder en lekker parfum is Bon parfumeur #101. De eerste keer dat ik kennis maakte met het merk heb ik de parfums vluchtig vanaf een geurkaartje geroken, maar nu ik deze geur wat vaker op mijn huid gedragen heb, besef ik eigenlijk pas goed hoé lekker ik hem vind. En, je zult het misschien niet geloven met dat roze labeltje, maar inderdaad. Deze geur kan dus ook door een man gedragen worden. De geurnoten zijn perfect in balans met elkaar, de geur is nergens te zwaar of te bloemig, terwijl hij wel intens en bloemig ís. Naarmate je Bon parfumeur #101 wat langer op je huid draagt, wordt hij wat warmer, en ik zou hem zelfs een tikkeltje aards kunnen noemen. Ongelooflijk bijzonder. Ongelooflijk lekker. Ja, dit zijn parfums die echt de moeite van het ontdekken waard zijn. Bon parfumeur is Frans van origine. Alle parfums worden dus gecreëerd in La France en elk parfum bevat een concentratie van 10 – 12 %.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.