BEAUTIFUL YOU, Fragrance

Review Calvin Klein Eternity summer EDP

 

Voor altijd zomer.

ETERNITY SUMMER

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Het ETERNITY SUMMER duo van Calvin Klein belichaamt belichaamt de sereniteit  die een liefdespaar midden in de woestijn ervaart; ze voelen slechts de warmte van de hete zon die hun huid heeft opgenomen, vermengd met de koel-frisse lucht bij het vallen van de nacht, terwijl ze naar de zonsondergang kijken. Nu kan ik niet beweren dat ik regelmatig een avond in de woestijn doorbreng trouwens, maar evengoed. Zomerse vibes, yes, ík voel ze wel hoor.

Calvin Klein Eternity summer EDP

(Verkrijgbaar bij de parfumerie | 1oo ml. voor € 54,95)

De geur

ETERNITY summer is een échte zomergeur, hij is vrouwelijk, fris, en vooral erg vrolijk. Absoluut niet complex en super makkelijk draagbaar. Dit is geen geur waar je over na hoeft te denken. Dit kan altijd! Op een stralende zomerdag zijn een glimlach, een paar blote voeten (mét gelakte teennagels welteverstaan!) in flipflops en wat sprietsjes ETERNITY SUMMER alles wat je nodig hebt. De geur opent fris, erg sprankelend en een tikkeltje zoet met steranijs, bergamot en woestijnroos. Het hart is wat bloemiger en wordt eveneens wat zoeter door osmanthus, waterakkoord en saffraan. Deze laatste lijkt qua geur wel wat op honing. De basis van ETERNITY SUMMER wordt gevormd door olibanum, sandelhout en huidmusk. Olibanum is hars afkomstig van de wierookboom. Je kent het misschien wel als Frankincense en het ruikt kruidig, citrus en houtachtig. Een behoorlijk bijzondere combinatie van geurnoten dus, en toch is de geur dus, zoals ik al eerder zei, perfect eenvoudig om te dragen.

De flacon

En dan nog even een moment voor de flacon, want dié is erg mooi natuurlijk. De iconoische ETERNITY-flacons werden voor dit limited edition duo (want er is dus niet alleen een geur voor háár, maar ook voor hém!) voorzien van een zomers twistje. De kleurnuances die van sprankelend en fris helderblauw overvloeien naar de warme zonnige tinten moeten namelijk de zonsondergang belichamen.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product. 

2 Comments

  1. Deze prachtige flacon staat op mijn wishlist 😉

  2. Alleen voor het flesje zou ik deze geur al willen hebben 😉 Zoals je de geur omschrijft, lijkt het mij er een waar ik blij van zou worden. Laat dan nu ajb die zomer maar snel komen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.