BEAUTIFUL YOU,  Fragrance

Review S. Oliver For her EDT

 

Eau de joie de vivre. 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

S. Oliver For her EDT

(Verkrijgbaar via S. Oliver |  30 ml. voor € 20,99)

De flacon

S. Oliver ontwikkelde deze For her EDT speciaal om bijzondere momenten te vieren. Niets kan een fijne herinnering wat mij betreft krachtiger oproepen dan een geur, dus die insteek is alvast goed. Deze geur is eigenlijk al net zo lief als het flesje zelf. Die natuurlijk wel heul erg lijkt op die van Chloé, een geur waar ik mezelf in het verleden echt in heb ondergedompeld. Verslavend lekker. De rechthoekige vorm, het geribbelde glas en als extra geraffineerde en ultra vrouwelijke touch; het strikje. Het róze strikje. Wat wil een meisje nog meer? Mooi is verder de rosé kleurige dop en zelfs aan het doosje is gedacht. Nee hoor, deze beauty doet in elk geval qua look helemaal niet onder tussen mijn (andere) high-end parfums. Want zo’n verwend nest als ik ben, heb ik verder nu eenmaal vrij weinig (oh, oké dan, misschien helemaal géén, zo goed?) geuren in mijn collectie waar ik minder dan vijftig euro’s voor heb moeten neerleggen.

De geur

For Her opent zoet en sappig met lychee en bergamot. Roze peper geeft de geur een vleugje pit. Maar super subtiel! Het hart is vrouwelijk en vooral heel bloemig met roos, magnolia en pioen. De basisnoten zijn iris, musk en amber. Het geheel gaat hierdoor van zoet naar bloemig en eindigt uiteindelijk in een heel poederig zweempje van vrouwelijkheid. Een fijn, zeer toegankelijk en vooral draagbaar parfum. Echt een geur die bij een casual look past, maar nét even die fijne, female touch aan het geheel geeft.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product. 

2 Comments

  • Deb

    Wow, wat een prachtige foto’s weer!! Vooral die eerste, echt super mooi! Jij bent toch wel de Koningin van de flat lays, tenminste hier in NL!

    On topic: Ik heb deze geur ook en vind ’em heerlijk. Hij doet goed zijn werk want ik word er blij van zelfs op deze druilerige maandagmorgen en dat wil wat zeggen haha. Nog bedankt voor je comment op mijn laatste artikel. Super dat je er de tijd voor genomen hebt!! Fijne week!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.