BEAUTIFUL YOU,  Fragrance

Review Etos Mystic nights EDT & bodysplash

 

Are you ready for some mystic nights?

Etos EDT

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Etos blijft ook dit najaar helemaal on trend en introduceert binnenkort opnieuw een nieuwe geur. Mystic nights is hiermee de vijfde EDT in een rij van betaalbare en toegankelijke, doch kwalitatief mooie geuren. De blaadjes vallen van de bomen, de tijd van blote benen is definitief voorbij en sommigen van ons staan vast al te trappelen om de piek weer op de boom te zetten. Dat betekent ook dat het binnenkort weer tijd is om lijstjes te maken. To-do lijstjes, lijstjes met goede voornemens, maar natuurlijk ook…je wishlist! Zoek je nu een betaalbaar en toch stijlvol cadeau, maar heb je een wat kleiner budget, dan zijn de EDT’s van Etos echt aanraders.

Etos Mystic nights EDT

(Exclusief verkrijgbaar bij Etos | 50 ml. voor € 9,99)

De geur

Mystic nights is een verrassend lekkere floriëntaalse geur die vooral heel zwoel en uitermate vrouwelijk aandoet. Het is geen heel vernieuwende geur, en dat kan natuurlijk ook niet voor een prijs als deze, maar in tegenstelling tot veel andere budget EDT’s doet deze geur absoluut niet ‘goedkoop’ aan. De geur opent heel zinnenprikkelend met roze peper, het hart van de geur is vrouwelijk en zacht door de roos en patchouli houdt de geur krachtig, ietwat pittig en vooral warm. De geur blijft enkele uren goed ruiken op mijn huid, daarna is hij wel compleet vervlogen. Het is natuurlijk ook afhankelijk van welk parfum je draagt, maar over het algemeen blijft parfum niet heel lang ruiken op mijn huid, helaas.

De flacon

De EDT is gehuld in een stakke, vierkante glazen flacon. Leuk detail en de moeite van het vermelden waard is dat elke EDT in deze eigen lijn van Etos zijn eigen kleur heeft gekregen. De flacon wordt geleverd in een kleurrijk doosje die je direct een idee geeft van hoe de geur zal ruiken.

Etos Mystic nights Bodymist

(Exclusief verkrijgbaar bij Etos | 150 ml. voor € 5,99)

Ook helemaal nieuw dit najaar zijn de bodymists. Deze komen uit in alle reeds bestaande geuren, en natuurlijk ook in de Mystic nights variant. Een bodymist heeft uiteraard niet de geurconcentratie van een EDT, en hij is vooral bedoeld voor tussendoor, wanneer je jezelf even lekker wilt hullen in een verleidelijk zweempje van vrouwelijke frisheid. Ook lekker om in huis te vernevelen, na het douchen als de badkamer nog vochtig is of bijvoorbeeld op je bedtextiel. In het bijzonder aan te raden voor jonge vrouwen en dames die van oriëntaalse en sensuele geuren houden. Ik weet zeker dat ook dames op leeftijd deze geur absoluut kunnen waarderen.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product. 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.