BEAUTIFUL YOU,  Fragrance

Review GUESS 1981 EDT

 

Poederig en ingetogen. 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

GUESS 1981 EDT

(Verkrijgbaar via  geautoriseerde GUESS Fragrances verkooppunten. |  50 ml. voor € 43)

De flacon

Het gaat om een eenvoudige, ronde flacon met een vierkante dop. Wanneer je goed kijkt, zie je dat de eau de toilette zelf een wat poederig roze kleur heeft, wat dan weer helemaal matchy matchy is met de kleur van de verpakking. Een ontzettend leuk detail is dat het label op de flacon gemaakt is van linnen. Dat zie je helaas niet op de foto’s, maar je voélt het wel.

De geur

Guess 1981 is ontwikkeld door parfumeur Stephen Nilsen van Givaudan. Hij wilde een parfum creëren met lagen en texturen, eigenlijk precies zoals de vrouw die deze geur ook draagt, ook heeft. Zij is zelfverzekerd en krachtig, maar onder die kracht schuilt ook een vrouwelijke en lieflijke zachtheid. Guess 1981 EDT opent vrij ingetogen en poederig met viooltjes en ambrette. Het hart wordt wat romig en een tikkeltje zoet. Deze bestaat uit zachte jasmijnblaadjes, sappige peer en sandelhout. Aardse noten van cederhout, bedwelmend amber en musk vormen de basis.

Wat vind ik ervan?

Het is absoluut een geur die elke dag gedragen kan worden, hij is niet complex en al helemaal niet overheersend. Waar ik bij Guess toch een meer uitgesproken geur verwacht had, ben ik zelf erg verrast, maar wel in positieve zin. Voor wanneer je op zoek bent naar een ingetogen, vrouwelijke en ietwat sexy geur én voor de liefhebbers van musk. Guess 1981 EDT is verkrijgbaar in drie verschillende formaten.

30 ml. € 33 | 50 ml. € 43 | 100 ml. € 53

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product. 

2 Comments

  • Deb

    Ik ben heel benieuwd geworden naar deze geur! De blogs, maar ook billboars met aandacht voor deze geur kunnen bijna niet aan je aandacht ontsnappen. Toch sprong jouw artikel er voor mij uit 😉 een geur omschrijven is een hele kunst, maar zoals jij het doet kan ik ’em bijna ruiken en hij lijkt me heerlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.