BEAUTIFUL YOU, Fragrance

Review Guinot Eau mirific Skin freshness body mist

 

Guinot’s summer secret.

Bewaren

Bewaren

Speciaal voor de zomer introduceert Guinot een nieuw product in de Mirific lijn; De eau mirific skin refreshing mist. Een verfrissende en zalig naar zomer ruikende bodyspray.

Guinot Eau mirific

(Verkrijgbaar via A / N / G Cosmetics |  100 ml. voor € 45)

De flacon

Hoé leuk is dit flaconnetje? Gemaakt van glas, voorzien van een gouden dop én compleet met een zomers dametje in bikini. Dat de refreshing mist zélf de kleur van de zon heeft, maakt het plaatje natuurlijk helemaal af. De Guinot eau mirific kun je naar gelieve over je hele body sprayen, als verfrissing, maar natuurlijk vooral om die instant zomerse vibes op te wekken.

De geur

De geur is exact zoals je verwacht wanneer je naar het flesje kijkt; een geur om héél vrolijk van te worden. Guinot Eau mirific is sprankelend, heerlijk zoet en een tikkeltje bloemig, en bovenal; zomer. Hélemaal zomer. De geur opent dan ook met een frisbloemige topnoot van citrus en jasmijn. In het hart bevinden zich oranjebloesem en ylang ylang. De basis bestaat uit musk, amber en vanille. Guinot Eau mirific is een tijdloze zomergeur, en wat mij betreft geschikt voor dames van alle leeftijden.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product. 

3 Comments

  1. Wow! Wat een mooie foto’s weer. Je maakt het ook helemaal af met je prachtig rood gelakte nagels en je mooie zomer jurkje (waar haal je toch die leuke jurkjes en jasjes? Ze zijn vaak ook helemaal mijn smaak!) . Ik kende dit merk nog niet, maar je hebt me enorm nieuwsgierig gemaakt.

    1. Christiana says:

      Dat is echt super lief Deb, het rokje is van Vero Moda en de top is Stradivarius;-)

  2. Varenka W says:

    Prachtige foto’s weer, en deze geur is idd hemels 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.