BEAUTIFUL YOU,  Fragrance

Review Otentic perfumes Sensuali 1 EDP

 

Weet je nog dat ik op bezoek ging bij Otentic perfumes? Dit is dus het parfum dat ik daar uitzocht.

Sensuali

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Het assortiment van Otentic bestaat uit maar liefst 64 verschillende parfums. Deze geuren zijn opgedeeld in acht verschillende stijlen. Elke stijl heeft dan dus acht verschillende geuren om uit te kiezen. Stijlen die mij tijdens mijn eerste bezoek aan Otentic perfumes direct aanspraken waren Fyori en Sensuali. Ik vond het zelf nogal verrassend dat ik uiteindelijk naar huis ging met een EDP uit de Sensuali lijn.

Otentic Sensuali 1 EDP

(Exclusief verkrijgbaar bij Otentic | 50 ml. voor € 74)

Color is a reflection of the soul

Otentic omschrijft de acht geuren uit de Sensuali lijn zelf met de woorden oriëntaals en vanille. Terwijl dat zelf niet echt termen zijn waar ik aan moet denken wanneer ik mijn favoriete geur zou moeten omschrijven. Wat dan wel weer erg aansluit is het feit dat je in deze lijn vaak een favoriet kunt vinden wanneer je een kleurrijke en gepassioneerde persoonlijkheid bent. Volgens Otentic dus. Ik koos voor Sensuali #1. De Otentic perfumes hebben geen naam. Ze dragen alleen een nummer, oplopend van nummer één tot nummer acht. Je zou kunnen zeggen dat hoe hoger het nummer, des te intenser de geur. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat, toen ik bezig met met mijn zoektocht naar mijn perfect Otentic perfume, ik bij vrijwel elke geurlijn in de lage nummers bleef. De parfum heeft dan misschien niet een naam gekregen, maar wel een soort van ‘quote’. Die quote is zichtbaar op het scherm in de winkel, en staat helaas niet op de verpakking. Dat was trouwens wel leuk geweest. De quote die bij Otentic perfume Sensuali #1 hoort is ‘Color is a reflection of the soul’.

De geur

Maar dan. Hoe ruikt deze geur nu? Sensueel dus. Héél sensueel. Ik vind dit een typische geur die je echt úren om je heen blijft ruiken. Ik zou zelfs graag het woord ‘bedwelmend’ gebruiken, maar absoluut, absolúút in positieve zin. Otentic perfume Sensuali #1 is opgebouwd uit bergamot, violet, roze peper, vanille, sandelhout en musk. De geur is verder erg ‘vol’. Ik vind dat de roze peper de geur wat prikkelend en uitdagend maakt. Wat spannender zeg maar.

Wat vind ik ervan?

Otentic perfumes Sensuali #1 is absoluut geen doorsnee parfum. Het is er wat mij betreft echt één voor de doorgewinterde parfum-liefhebster, het is een geur die je wel moet durven dragen en die een bijzonder moment extra bijzonder maakt.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product. 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.