BEAUTIFUL YOU,  Fragrance

Review Sans soucis Green symphony EDT Limited edition

 

Sprookjesachtig.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Sans soucis Green symphony EDT

(Verkrijgbaar via Sans soucis shop  | 50 ml. voor € 24,95)

De flacon

Sans soucis komt met iets nieuws, namelijk eau de toilette. Dit is dan Green symphony, een sprookjesachtige geur die zoete herinneringen opwekt, aldus Sans Soucis. Waar de verpakkingen van het merk normaal vrij basic zijn, is er voor deze flacon (gelukkig) wat meer uitgepakt. Kijk zeker even goed naar de afbeeldingen, want door de bloemen heen zie je een romantisch kant-achtig patroon, mooi is dat.

De geur

De geur opent super fris en een tikkeltje scherp met sinaasappel en petitgrain. Deze laatste ruikt een beetje citrusachtig en die geur voert in het begin dan ook écht de boventoon. Maar laat je hier vooral niet direct door afschrikken wanneer je niet zo van het héle frisse bent, want de geur wordt al snel een stuk zachter en bloemiger door de hartnoten jasmijn, oranjebloesen en roos. De basisnoten zijn musk, patchoeli en vanille en met name dat laatste blijf ik goed op mijn huid ruiken. Het maakt de geur vooral heel genuanceerd en lieflijk in combinatie met de bloemige noten.

Wat vind ik ervan?

Ja, ik vind het een leuke toevoeging op het assortiment van Sans soucis. Het is geen geur om écht helemaal wild van te worden, maar hij is heerlijk toegankelijk en de prijs speelt daarin natuurlijk ook wel een rol. Ik blijf hem aardig wat uren goed op mijn huid ruiken.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product. 

One Comment

  • Deb

    Klinkt als een heerlijke frisse geur. Ik kan zowel de frisheid van citrus waarderen als het zoete in vanille dus ik denk dat ik deze geur lekker zal vinden.

    Aan de naam en kleur van de fles zou je inderdaad denken dat het om een hele groene geur gaat, goed dat jij ons even uitlegt dat dit een tikkeltje misleidend is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.