BEAUTIFUL YOU, Make-up

Pupa Miss pupa lipstick review

 

Herfst-proof lippen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ze zien er hartstikke fancy uit, de kleuren zijn mooi en écht draagbaar, ze voelen heerlijk aan op de lippen en dan ruíken ze zelfs ook nog eens lekker! Ik heb het dus over de Miss Pupa lipsticks, van Pupa! In alle opzichten, dé perfecte lipstick?

Pupa Miss pupa lipstick Nude vibes

(Verkrijgbaar via Pupa | € 17,50)

Pupa belooft met de Miss Pupa lipsticks vollere lippen doordat ze ‘het lipvolume vergroten’. Nu weet ik niet helemáál precies hoe Pupa dit zelf in gedachten heeft gehad, maar ik moet zeggen dat ik dit soort ‘claims’ sowieso ook altijd maar met een korreltje zout neem. Ik gebruik een lipstick natuurlijk  in de eerste plaats om kleur aan mijn look te geven, en niet omdat ik nu zo graag ‘vollere lippen’ wil. De Miss Pupa lipstick is voorzien van een glanzende, ietwat spiegelende huls. Best wel chique eigenlijk. Op de onderkant van de huls kun je het kleurnummer vinden, maar voor de naam van de specifieke lipstick moet je dan echt even op de website van Pupa kijken.

Lipstick met SPF15

De Miss Pupa lipsticks vind ik zelf een mooi voorbeeld van een lipstick / lipgloss combinatie. De kleuren zijn namelijk best wel gepigmenteerd, maar ze geven tegelijkertijd echt een spectaculaire glans. Een glans die je normaal gesproken meer van een lipgloss zou verwachten dan van een lipstick. Fijne bijkomstigheid is dat de Miss Pupa lipsticks voorzien zijn van een SPF15.

Miss Pupa lipstick Nude vibes

De kleur die ik hierboven draag is Nude vibes, een kleur die, zoals je ziet, zijn naam eer aandoet. Op zich vind ik het eigenlijk helemaal niet zo’n verkeerde tint, maar ik geloof dat hij mooier zal zijn op een ietwat meer getinte huid. Ik ben altijd heel bleek en daarom vind ik dat zo’n échte nude tint als deze mijn huid niet echt flatteert.

Miss Pupa lipstick Deep sunset

Deep sunset daarentegen vind ik echt, écht gorgeous! Het is een heel heldere, behoorlijke felle, maar toch klassieke roodtint. Ja, hier hou ik van! De textuur van de Miss Pupa lipsticks is heerlijk zacht. De lipsticks glijden soepeltjes over de lippen. Ik moet wel zeggen dat ik een wat ‘punterige’ vorm in een lipstick wel prefereer boven deze ietwat ronde vorm. Ik vind zelf toch dat je dan de contouren van de lippen wat beter kunt volgen. De lipstick doet het erg goed in combinatie met droge lippen en in de loop van de tijd vervaagt de kleur wat. Hij gaat dus niet in de lijntjes zitten.

Pupa Miss pupa lipstick Marsala

Ook Marsala vind ik erg mooi. Het is eigenlijk een heel eenvoudige rechttoe rechtaan bruintint. Dit is volgens mij een kleur die bij iedereen kan. Ik ben absoluut te spreken over de kleuren, de pigmentatie en het resultaat op de lippen van de Miss Pupa lipsticks. Het enige minpuntje is de huls. Die is natuurlijk hartstikke chique, maar je moet behoorlijk kracht zetten om de dop open te krijgen. Ik weet het, het is misschien gezever, maar het zou praktischer zijn geweest als je de kleur zonder moeite tevoorschijn kon toveren.

Welke kleur vindt jij het mooist?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten.

11 Comments

 1. Ola chica! Ik vind ze allemaal mooi maar ik vind bij jou de onderste heel mooi staan. Die kleur past erg mooi bij je tint. Zelf ben ik de laatste tijd helemaal Into nude kleuren. Droeg ik eerder nooit maar sinds ik facings heb ga ik helemaal los.

 2. Alle 3 heel erg mooi zeg maar ik denk dat Nude Vibes toch mijn favoriet is. Ik hou wel van lichte onopvallende kleuren. De kleur Marsala staat je echt prachtig!

  1. Christiana says:

   Marsala is ook mijn favoriet!

 3. Ze staan je prachtig! Ik moet ze nog uittesten, ben nu toch wel benieuwd! Ik vind de Deep sunset het beste bij jou passen, erg mooi!

 4. Oooh lala heel mooi! Mijn voorkeur gaat uit naar deep sunset en marsala. Zo leuk dat jij steeds vaker full face foto’s maakt! Je staat er ook dit keer weer mooi op!

  1. Christiana says:

   Ah kijk Deb, dit vind ik nu dus écht fijn om te horen! Ik vond het eerst altijd een beetje ‘engig’ of zo en ik dacht: ‘ Ach, daar zit vast niemand op te wachten haha;-)’ maar ik vind het nu toch wel leuk om dit soort artikelen te maken en blijkbaar vinden de mensen het ook leuk om te lezen. win-win;-)

   1. Ik weet precies wat je bedoelt, daarom doe ik het zelf ook niet zoveel hihi.
    Ben in ieder geval blij dat ik het tegen je gezegd heb 🙂 !!

 5. Deep Sunset is prachtig, staat je geweldig! Wat een goede foto’s, zo kan je echt e kleuren goed zien en wat het doet qua effect met je huid, je sprankelt helemaal met die kleur!

 6. Wat een mooie kleuren! En wat een mooie effect ook. Vooral het eerste en het tweede kleurtje vind ik erg mooi. Je straalt helemaal!

 7. Beauty_by_bibi says:

  Nude vind ik het mooist! Want daar houd ik van! Maar ze staan je allemaal mooi! 😍

 8. Vooral Deep Sunset is prachtige (andere twee ook, maar liefde voor deze tint!). De lipsticks van PUPA zijn zo fijn om te gebruiken xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.