BEAUTIFUL YOU,  From head to toe,  Tried & tested

Review Erbaviva Relax bodywash

 

Welterusten.

Erba en Viva

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Met de biologische producten van Erbaviva kun je je alledaagse leventje een beetje leuk opspicen. Erba betekent namelijk kruiden en viva, ja, dat betekent natuurlijk leven. Het succes verhaal begon allemaal met luxe biologische producten voor baby’s, werd op een bepaald moment uitgebreid met speciale producten voor mama’s-to-be en nu is de lijn dan compleet met producten voor je hele gezinnetje.

Erbaviva Relax bodywash

(Verkrijgbaar via SoloBioMooi |  235 ml. voor € 29,95)

Geur

De Relax bodywash bestaat uit een combinatie van lavendel, roos en néroli, oranjebloesem dus. En het écht goede is dat je deze ook alledrie daadwerkelijk ruikt. Het schone en pure van de lavendel voert wel echt de boventoon, maar dat doet lavendel natuurlijk al gauw, no matter waar je het ook maar bij in gooit. Evengoed ruik je dus ook dat heerlijke vrouwelijke en klassiek bloemige van de roos. Het fruitige van de oranjebloesem houdt die twee klassiekers dan weer mooi in balans. Het is allemaal niets te veel en niets te weinig.

Erbaviva Relax bodywash INCI

Water, *aloe barbadensis leaf juice, decyl glucoside, glycerin, chondrus crisps (carrageenan), citric acid, sodium benzoate, potassium sorbate, *lavandula angustifolia (lavender) oil, *citrus aurantium amara (bitter orange) peel oil, *pelargonium graveolens oil, rosa damascena oil (*denotes certified organic ingredient).

Wat vind ik ervan?

De textuur schuimt lichtjes op, maar grote dotten schuim verwacht je natuurlijk ook niet van producten die zo lekker puur natuur zijn. De textuur is lekker zacht en laat je huid ook na gebruik zacht en comfortabel aanvoelen. De geur blijf je subtiel ruiken, ik vind hem echt heerlijk als voor-het-slapen-gaan-geur. Welterusten.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.