BEAUTIFUL YOU,  From head to toe,  Tried & tested

Review Etos Botanical boost Jasmine & Vanilla Bodyoil

 

Ludieke samenwerking tussen Etos en Hortus Botanicus.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Etos en Hortus botanicus

De Hortus Botanicus in Amsterdam is ooit gestart als medicinale tuin, vandaag de dag  is het een botanische tuin, een soort museum met levende kunst. Etos heeft voor een unieke samenwerking de expertise ingeroepen van de mensen die werkzaam zijn in de Hortus. Mensen die enorm veel kennis hebben van planten en bloemen én de positieve werking ervan op body & mind. Het resultaat is een botanische wellness lijn die bestaat uit maar liefst 25 verschillende producten die verdeeld zijn in drie lijnen; Revitalizing flow (Elder flower & raspberry), Pure balance (Jasmine & vanilla) en Energetic rise (Lime & mint). Elke serie heeft zijn eigen unieke producten.

Etos Jasmine & Vanilla Bodyoil

(Exclusief verkrijgbaar bij Etos | 150 ml. voor € 4,99)

De Pure balance lijn is een rustgevende serie met de geur van jasmijn en vanille, mijn favoriet qua geur! Héél zoet op een zachte, sensuele manier. Oliën gebruik ik heel graag in mijn beautyroutine, of het nu voor mijn gezicht, haar of lichaam is. Met sommige oliën kun je nog wel eens multi-tasken, maar dit is echt een variant die geschikt is voor het lichaam. Het is een intensief voedend product, dus hij laat wel een wat vettig laagje achter op de huid. Een aanrader voor de zeer droge huid.

Etos Jasmine & Vanilla Bodyoil INCI

Glycine soja oil, Parfum, Jasminum officinale flower extract, Vanilla plantifolia fruit extract, Limonene, Helianthus annuus hybrid extract, Olea europea fruit oil, Isopropyl myristate, Lecithin, Prunus amygdalus dulcis oil, Macademia ternifolia seed oil, Benzyl salicylate, Helianthus annuus seed oil, Ascorbyl palmitate, Coumarin, Tocopherol, Alpha-isomethyl Inonone, Linalool, Benzyl alcohol, Citral, Citric acid. 

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.