BEAUTIFUL YOU, From head to toe, Tried & tested

Review Kruidvat Catch & shine Soapy cups & Fragrance for her

 

Schuimparty.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik vertelde laatst natuurlijk al vrij uitgebreid over de nieuwe Catch & shine collectie van Kruidvat, maar omdat daar zulke leuke reacties op kwamen plus het feit dat deze leuke producten allemaal ontzéttend fotogeniek, bij deze ook nog een review.

Catch & shine

Catch & shine is helemaal nieuw bij Kruidvat. Het is een steeds wisselende collectie vol beauty hebbe-dingetjes die je éigenlijk niet echt nodig hebt, maar die je eigenlijk wel gewoon allemaal wílt hebben. Gewoon, omdat ze er zo ontzettend cute uitzien allemaal. Kruidvat zou Kruidvat natuurlijk niet zijn als het niet allemaal om heel fijne prijsjes gaat. Leuk om cadeau te doen, ook aan jezelf natuurlijk, maar let op; de collecties wisselen om de zes weken, dus in feite geldt voor alles; op is op. Je moet er dus op tijd bij zijn om iets van jouw gading te ‘catchen’.

Kruidvat Soapy cups

(Exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat |  € 1,99)

Het allerleukst uit de eerste Kruidvat Catch & shine collectie zijn natuurlijk de Soapy cups. Cupcakes die er uit zien om op te eten, maar die je dus speciaal voor een baddersessie kunt gebruiken. Ik was echt super benieuwd naar wát er nu precies zou gebeuren als je zo’n Soapy cup in bad zou gooien! Laat ik er wel even bij zeggen dat wij thuis geen bad hebben. Ik heb ze dus bij gebrek aan beter maar in de wastafel gedaan, wel met warm water trouwens, gewoon om te zien wat het resultaat was.

Schuimparty

Er zijn zeven verschillende varianten verkrijgbaar, namelijk Ice ice baby, Lily Pink Sprinkle, Sunny delight, Colour Pop Confetti, Lovey Dovey, Follow the Rainbow en Aloha Hawaii. Hierboven zie je de witte soapy cup met de roze topping. Geen idee welke dat moet voorstellen, want de Soapy cups hebben dus (helaas) geen naam op de verpakking staan. De bodem van de soapy cup gaat bruisen en zorgt dus best voor aardig wat schuim, terwijl de topping dan langzaam wegsmelt. Dat roze ‘plukje’ bovenop blijft gewoon in het water drijven.

Bloemetje in bad

De blauwe soapy cup geeft wat mij betreft wel het leukste resultaat, omdat daar je badwater dus echt blauw van wordt. Ik had verder het idee dat deze ook iets meer opschuimt en iets meer geur afgeeft. De geuren lijken trouwens behoorlijk op elkaar. Het zijn onwijs vrolijke en best wel zoete geuren, echt super geschikt voor een feestje in bad! Ook hier blijft de bloem helemaal intact. Ik kan niet echt iets zeggen over het resultaat ervan op je huid, omdat ik dus zelf niet in het water heb gelegen. Ik pas nu eenmaal niet in onze wastafel. Trouwens, deze soapy cup laat wel een beetje een blauw laagje achter in je bad! Ik was namelijk weggelopen zonder verder te kijken terwijl het water wegspoelde, en toen André later de badkamer binnenliep vroeg hij zich af of er misschien een smurf in de wastafel was overleden. Misschien even iets om rekening mee te houden dus.

Kruidvat Cold pressed soap

(Exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat |  100 gram € 1,99)

Ik ben zelf niet echt van de stukken zeep om de handen te wassen. Ik vind het gewoon niet zo hygiënisch om elke keer het zelfde stuk beet te pakken met je (ongewassen) handen. Nu is het natuurlijk wél zo dat deze stukken er echt onwijs leuk uitzien door al die vrolijke kleuren, alleen al om gewoon neer te leggen in de badkamer. Er komen ook onwijs lekkere geuren van af. Kruidvat heeft vijf verschillende zepen in het Catch & shine assortiment, namelijk Citrus Blast, Fruity fruit, Season Orange, Fresh Cut en Lavender Lust. Hier zie je natuurlijk de lavender lust.

Lavender lust

De zeep heeft een heerlijke lavendelgeur, er zijn dan ook echt extracten van lavendel aan toegevoegd. Verder zijn de ingredienten er ook prima uit: Sodium cacoate, aqua, sodium shea butterate en sodium sweet almondate. Niet verkeerd voor een zeep in deze prijscategorie. Verder is het nog goed om er even bij te vertellen dat de zepen in de winkel in cellofaan verpakt zijn. Wel zo prettig en hygiënisch natuurlijk!

Kruidvat Fragrance for her

(Exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat |  50 ml. € 5,99)

Naast de Soapy cups en de cold pressed soaps heeft Kruidvat vier nieuwe geuren voor hem en vier voor haar. Ik heb er twee om aan je te laten zien. Sparkling in the club is een héél zoete en ietwat warme geur. Ik heb helaas nergens iets kunnen vinden over de geurnoten, maar ik ruik heel duidelijk vanille en misschien zelfs caramel. Voor de échte zoetekauwen, deze. Ik vind hem zeker niet verkeerd, en de houdbaarheid is ook niet slecht.

Love at the festival

Ik vind het heel moeilijk om deze geur te omschrijven. Hij komt vrij ‘heftig’ binnen. Toen ik de geur voor het eerst rook, had ik vooral een eau de cologne gevoel, niet bijster positief. Later vind ik de geur wel wat ‘sappiger’ en voller worden. Hij is een tikje fruitig, pruim misschien? Nee, deze geur is niet echt mijn ding. Ik zou ze vooral aanraden aan jonge meisjes die een mooi flesje EDT willen voor een niet al te hoge prijs. De parfummetjes zitten trouwens gewoon in het standaard assortiment van Kruidvat en zijn dus niet limited edition.

Spreekt de Catch & shine collectie jou aan? Heb jij er al iets van gekocht?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten.

9 Comments

 1. VWillemse says:

  Het gaat hier om een budget lijn van Kruidvat, maar jij hebt het zo schiierend op de foto gezet dat het lijkt of het om een hele chique producten gaat , echt super mooi gedaan.
  Hoewel ik in eerste instantie niet zo onder de indruk was toen ik deze serie producten langs zag komen op internet ben ik nu toch wel nieuwsgierig geworden.

  1. Christiana says:

   Ah lief en dankjewel! Ik vond de producten zelf ook heel fotogeniek;-)

 2. Ik zit met verbazing – en enige gezonde jaloezie – naar je prrrrachtige foto’s te kijken. Is dat echt Kruidvat? Ziet er prachtig uit! De zeepjes doen me licht denken aan Lush. Mooi! Ga ik zeker even bij kijken!

  1. Christiana says:

   Lief, lief, lief! En ja, het is écht Kruidvat;-)

 3. Sparkling in the club zou helemaal mijn geur kunnen zijn, vanille en caramel…Heerlijk!
  Die soapy cups zijn leuk, het blauwe smurfen drama wat minder, hahaha. Ben benieuwd hoe je uit bad zal stappen als je ze in bad gebruikt 🙂

  1. Christiana says:

   Haha ja, nou je het zegt Babs! Daar had ik dus nog niet eens over nagedacht;-)

 4. Wendy says:

  Ik had ze wel zien liggen en zagen er ook mooi uit, nu ben ik benieuwd naar de geuren. Toen ik je fotos zag dacht ik dit is een deur en luxe merk, je hebt alles zo mooi op de foto gezet. Ik vind alle foto s van jouw zo mooi.

 5. Wat een super leuke collectie! Ik zou blauwe soapy cup met het bloemetje willen uitproberen. Die ziet er zo schattig uit! Vanaf wanneer ligt de collectie in de winkels? Toen ik er vorige week (in ons dorpje) om vroeg keek de filiaal manager me aan alsof hij water zag branden.

  1. Christiana says:

   Hè wat jammer zeg! Deze producten zouden juist nu gewoon al in de winkels moeten liggen! Misschien dat jouw Kruidvat de Catch & shine collectie helemaal niet voert?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.