BEAUTIFUL YOU,  From head to toe,  Tried & tested

Review Therme Bulgarian rose Body mist

 

Met de geur van rozen, maar dan nét even anders.

Therme Bulgarian rose

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Therme doet het wat mij betreft altijd goed met fijne, complete lijnen voor je body, die makkelijk verkrijgbaar zijn en zeer toegankelijk geprijsd. Het blijft dan ook een van mijn favoriete drogisterij / budget merken. De Therme Bulgarian rose lijn bestaat uit zeven producten die je heerlijk in combinatie met elkaar kunt gebruiken voor de ultieme geurbeleving.

Therme Bulgarian rose Body mist

(Verkrijgbaar bij de drogist |  60 ml. voor € 7,19)

Om zo lang mogelijk van een geur te genieten kun je een geurlaag op je lichaam als het ware opbouwen. Dit doe je heel eenvoudig door verschillende producten met dezelfde geur achtereenvolgens te gebruiken. Zo ‘layer’ je als het ware de geur. In dit geval kun je bijvoorbeeld eerst de Therme Bulgarian rosé showergel gebruiken, daarna de bodycrème en tot slot deze Body mist. En dat doe je dus bijvoorbeeld met de Therme Bulgarian rose Body mist. Het is echt een mist met een lage concentratie een geurstoffen, verwacht dus niet het langdurige geur-effect zoals je dat van een EDT gewend bent. Deze body spray gebruik je gewoon als een spray om je huid en / of haar te parfumeren, maar hij is ook zalig als interieurparfum. Ja, echt waar! En dan natuurlijk met name in je badkamer wanneer je de rest van de Therme Bulgarian rose producten aan het gebruiken bent. Het gaat overigens om een lichtgewicht kunststof flacon.

De geur

Bulgarian rose is qua geur weer net even anders dan een klassieke roos. Waar een ‘klassieke’  rozengeur vaak nét wat aanweziger en frisser is, is de geur van deze producten juist heel zacht, wel rozig uiteraard, maar op een poederige manier. Dat maakt de geur heel zacht en subtiel en zeker een aanrader wanneer je van bloemengeuren in het algemeen houdt.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.