BEAUTIFUL YOU,  From head to toe,  Tried & tested

Unboxing The Body shop Vanilla chai Festive tin

 

Kerstig kwartet.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ook dit jaar heeft The Body shop weer een appeltje voor de huid. En die is dan deze keer gevuld met niet één, niet twee, niet drie, maar viér Vanilla chai producten. Een kerstig kwartetje dit, en laat je vooral niet direct misleiden door de term vanille. Want dit is méér dan dat.

The Body shop Vanilla chai Festive tin

(Verkrijgbaar bij The Body shop |  € 20)

De geur

Vanilla chai is een romige combi van vanille, kaneel, kardemom en bruine suiker. De geur is zoet, uiteraard, maar wat mij betreft vooral heerlijk warm en spicy, en juist dat maakt de geur lekker winters en ook wat spannender dan alleen maar vanille. Want dat vind ik persoonlijk nogal saai. Ik bedoel maar, ik wil na, en trouwens ook niet tijdens het douchen, niet het idee hebben dat ik me sta in te smeren met de inhoud van een bak vla uit de supermarkt.

Wat zit er in de Vanilla chai festive tin?

Dit gezellige appeltje die er van zichzelf natuurlijk al té leuk uitziet met de groene strik met witte stippen, is gevuld met een showergel (60 ml.), body-gel lotion (60 ml), sugar body scrub (50 ml.) en een bodybutter (50 ml.) Al met al leuk genoeg om de kerstman dit jaar eens extra lief voor aan te kijken. En trouwens, voor deze prijs koop je het als geëmancipeerde, hardwerkende en zelfvoorzienende powervrouw natuurlijk ook net zo goed gewoon lekker zelf.

The Body shop body-gel lotion

Afijn, de showergels en de butters van The Body shop, die kennen we nu wel. Daar hoef ik verder geen uitgebreid betoog meer over te houden, want die zijn gewoon altijd goed. De body-gel lotion, daar kan ik nog wel even wat leuks over vertellen. Het was namelijk niet zo dat de mensen van The Body shop niet konden kiezen en het uit besluiteloosheid maar gewoon allebéi op de verpakking drukten, want deze textuur ís gewoon gel en crème tegelijkertijd. Hij is super luchtig en crèmig, laat absoluut geen vettig laagje achter en dat ook nog eens met een bijzonder goede hydratatie. Ik vind dit echt een heel vernieuwend en leuk productje en een absolute aanrader voor al die mensen die de butters gewoon een beetje too much vinden. De kerstcollectie ligt sinds deze week in alle filialen van The Body shop. And remember; LIMITED EDITION ladies!

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

One Comment

  • Deb

    Deze geur lijn lijkt me heerlijk! Ik houd van warme spicy geuren en kardemom en vooral kaneel vind ik heerlijk. Daar kan ik het najaar niet genoeg van krijgen. Teveel vanille (die opmerking over die bak vla uit de supermarkt; daar moest ik wel ff om lachen, heel gevat!) is ook niet mijn ding. Wat een prachtige foto’s heb je weer gemaakt, echt plaatjes! Off topic (completely!): Ik heb net een artikel geschreven waarin ik mijn product fotografie tips deel, maar van jou kunnen we zeker ook nog wat leren. Heb je nog tips (hint!)??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.