BEAUTIFUL YOU,  From head to toe

The body shop Festive sack of peppermint candy cane delights

 

Candy cane!

The Body shop Festive sack of peppermint candy cane delights

(Verkrijgbaar bij The Body shop | € 20)

De Festive sack is gevuld met vier travelsize formaten in de geur Peppermint candy cane. En ja, deze geur is precies zoals je zou verwachten; tintelend fris met een vleugje zoet. Ik vind het altijd onwijs leuk dat The body shop altijd veel travelsizes verkoopt. Het is niet alleen onwijs handig om zulke maatjes mee te nemen op vakantie, maar het is ook leuk om verschillende geuren zelf uit te proberen en af te wisselen.

The body shop Peppermint candy cane showergel (60 ml.)

Hoewel de showergels van The Body shop op zich niet een bijster verzorgende samenstelling hebben (SLS en parfum met als belangrijkste hydraterende bestanddeel glycerine) vind ik ze toch altijd prettig in gebruik. Ze schuimen lekker, maar absoluut zonder de huid te irriteren of uit te drogen. Het zijn perfecte everyday producten.

The body shop Peppermint candy cane bodyscrub (50 ml.)

Ook de scrubs van The body shop doen het altijd goed voor mij. Deze is namelijk ook weer ontwikkeld op suikerbasis, waardoor hij een stuk zachter aanvoelt dan een scrub op zoutbasis.

The body shop Peppermint candy cane body butter (50 ml.)

Super romig, super zacht en super voedend. De bodybutter is heel geschikt om te gebruiken wanneer je huid (extreem) droog is. Verrijkt met sheaboter, sojaboonolie, cacaoboter, babassu-olie en bijenwas, dus voedender kan bijna niet. Hij vormt een laagje op je huid dat tegelijkertijd voedt en intensief beschermt, en aangezien het inmiddels is gaan vriezen, kunnen onze velletjes dat allemaal wel goed gebruiken. De geur blijf je ontzettend goed ruiken op je huid.

The body shop Peppermint candy cane handcrème (30 ml.)

Dit is voor mij een meer onderhoudende crème voor tussendoor dan dat hij echt heel intensief voedt. Verrijkt met sheaboter, sojaboonolie en zoete amandelolie.

Wat is jouw favoriete geur uit de kerstcollectie van The body shop dit jaar?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.