BEAUTIFUL YOU,  Make-up

The Body shop Matte lip liquid collection

 

Glans is uit. Ga voor mat.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Voor de kerstcollecties wordt er door de meeste merken natuurlijk altijd éxtra uitgepakt (letterlijk ook natuurlijk), maar ik vind de kerstcadeautjes van The Body shop altijd wel écht iets magisch hebben. Zoveel kleuren, strikken, sterren en glitters! Ik word er elk jaar weer opnieuw blij van. Ik laat je dan ook graag een mooi cadeautje zien uit de limited edition kerstcollectie van 2017: De House of Holland x The Body shop limited edition matte lip liquid collectie.

House of Holland x The Body shop limited edition matte lip liquid collectie

(Verkrijgbaar bij The Body shop | € 18)

Ik kan me voorstellen dat je na het zien van de eerste foto in dit postje benieuwd bent geworden naar de inhoud van deze lippies! En zie hier welke drie mooie kleuren op jou liggen te wachten zodra je het dekseltje eraf haalt. Alleen de verpakking is natuurlijk al helemaal leuk. Het gaat om een glanzend metalen blikje vol sterren die je later natuurlijk ook weer kunt gebruiken voor iets anders.

Matte lip liquid

De Matte lip lipquid is ook los verkrijgbaar in niet minder zeventien tinten voor € 9 per stuk. Koop je deze limited edition cadeauset, dan krijg je naast de leuke verpakking in feite dus ook één lip liquid cadeau! In de set zitten dus gewoon fullsize producten met 9 ml. inhoud. The Body shop noemt het zelf een ‘vloeibare lipstick’, en dat vind ik eigenlijk wel heel mooi omschreven. De applicators zijn rond aan de bovenkant en ik vind ze redelijk makkelijk aanbrengen. Wat verder opvalt is dat ze diréct goed zitten waarmee je er één keer mee over je lippen strijkt. De pigmentatie is erg goed en ook van de houdbaarheid was ik erg onder de indruk. Ik moet zeggen dat ik hier normaal gesproken niet heel veel waarde aan hecht. Draag je make-up op de lippen, wat ik natuurlijk héél graag doe, dan weet je gewoon dat je dat regelmatig moet bijwerken. Maar deze Matte lip liquid overleeft gewoon een boterham, best knap!

Windsor rose

Windsor rose is een nude tint die wat mij betreft naar oranje-bruin neigt. Ik vind het zeker geen slechte kleur, maar hij past gewoon niet bij mijn lichte teint. Ik denk dat dit écht een kleur is die mooi zal zijn bij een donkere huid. Leuke bijkomstigheid is trouwens dat deze Matte lip liquids heel erg lekker zoet ruiken.

Nairobi camellia

Nairobi camellia is een perfécte every-day kleur. Hij is héél donkerroze, maar wanneer het licht er op een bepaalde manier op valt, lijkt hij ook wel iets bruins te hebben. Deze vind ik erg mooi passen bij mijn lichte huid en bovendien natuurlijk super draagbaar.

Mauritius dahlia

Mijn favoriet heb ik voor het laatst bewaard, en dat is Mauritius dahlia. Een mooie, heldere donkerpaarse tint, die iets heel subtiels ‘vampy’s heeft, maar zéker niet too much. Ja, deze kleur is mijn lievelings uit de House of Holland x The Body shop limited edition matte lip liquid collectie.

Koop jij graag (kerst) cadeautjes bij The Body shop? Welke kleur spreekt jou het meeste aan?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten.

7 Comments

 • Hennie

  Ik heb ook een aantal matties van TBS en wat ik zo fijn vind is dat ze wel mat opdrogen maar niet helemaal mat voelen. En dat vind ik een zegen voor mijn lippen. Die nude kleur staat je prachtig!

 • Babs

  Die eerste foto, die is geweldig, haha! Ik liet hem direct aan mijn man zien. Wat leuk bedacht!
  Ik heb ze ook en eigenlijk scrolde ik heel snel door je tekst. (ik ben altijd bang dat ik onbewust ongeveer dezelfde dingen erover ga schrijven)
  De laatste kleur vind ik echt heel mooi!
  Ik nog ze nog niet gebruikt, maar ik denk dat de laatste ook mijn favoriet gaat worden qua kleur.

 • Deb

  De eerste foto vind ik echt geniaal verzonnen, echt heel leuk en super origineel!
  De kleuren vind ik alledrie erg mooi en ook draagbaar. Mijn favoriet is Nairobi camellia, ik heb namelijk een enorm zwak voor oudroze kleurtjes. Wat betreft matte lippies ben ik nog niet helemaal om. Ik houd nu eenmaal teveel van shiny lippen.

 • Bianca

  Wat maak jij toch mooi en originele foto’s! Zou je daar eens een artikel met tips enz over willen schrijven? Vooral de kleur Nairobi Camellia staat je erg mooi x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.