BEAUTIFUL YOU,  From head to toe

Zenner Winter chic

 

Schitterend haar.

Om ook je haar te laten schitteren met kerst, of met Oud en Nieuw, of allebei natuurlijk, kun je dit jaar gaan voor de Winter chic collectie van Zenner. Tule, sierlijke vormen, goud maar ook zilver, glans én steentjes; je hoeft dus niet meer te kiezen, want deze collectie heeft alles voor schitterend haar.

Patentspeld met strik |  € 3,99

Helemaal geinspireerd op de black-tie look en het klassieke vlinderdasje voor hém! Maar dit is er dus ééntje speciaal voor háár, voor in je haar dus! Hier zie je de zilveren variant, maar Zenner heeft hem ook nog in het zwart en in het goud.

Schuifspeldjes met strass |  € 4,99

In de Winter chic collectie zitten twee verschillende sets met schuifspeldjes. Dit is de ovale variant, om nog meer bling bling aan je outfit te geven.

Haarband met tule |  € 5,99

Dit is een haarband met zilverkleurige steentjes die verder helemaal in het goud is afgewerkt, en er zit een zwart tule lint aan vast gemaakt. Super mooi voor écht prinsessenhaar, maar je kan hem natuurlijk ook als choker dragen.

Patentspeld zilver |  3,99

Deze vind ik erg mooi. Met deze metallic mat zilveren patentspeld maak je in een handomdraai iets chique’s van een eenvoudige paardenstaart. In de Winter chic collectie van Zenner is er ook nog een variant in metallic goud verkrijgbaar.

Cable elastiekjes |  € 2,99

Ook leuk, deze cable elastiekjes, maar vooral heel handig en ook nog eens goed voor je haar! Deze varianten laten namelijk geen ‘knik’ achter wanneer je het elastiekje verwijdert. Ook trek je hiermee veel minder makkelijk haren uit je hoofd, vooral omdat er geen metalen sluiting aan vast zit. En dan is hij ook nog eens (bijna) niet kapot te krijgen. Ik vind ze handig, zowel om er een staart als een knot bovenop mijn hoofd mee te maken. Ook nog in het zwart en in het goud verkrijgbaar.

Wat vind jij van de Zenner Winter chic collectie? Ga jij er iets van aanschaffen?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.