Beauty news, WHAT'S NEW

Be legendary with Smashbox @ House of Orange studios Amsterdam

 

Er zijn dus écht veel vervelendere manieren om je ochtend door te brengen dan make-uppen met Smashbox en lipstick taartjes eten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Be legendary with Smashbox

Vandaag konden we onze meest legendarische zelf naar voren halen met de bestsellers van Smashbox. Om te beginnen natuurlijk de primers. Ik bedoel maar, een béétje make-up tas bevat natuurlijk een primer van Smashbox, op z’n minst. Zelf zwéér ik bij de Hydrating primer. Ik weet zelfs niet meer waar ik was vóór deze bewuste primer. De Photo finish primer stond vandaag centraal en dat is dus ook eigenlijk wel een beetje een mustje als je heel erg graag selfies maakt, maar in feite gewoon voor iedereen die haar make-up er normaal gesproken net even niet zo flawless op krijgt. Deze primer zorgt namelijk voor een perfécte basis en vult oneffenheden op waardoor je er dus helemaal legendarisch uitziet. En toen ik me over had laten halen om eens keer flink uit te pakken (voor mijn doen dan) met rode lipstick (jawel rood en wel met de matte Be legendary lipstick in de kleur Bing), kon ik nog een portret laten maken door de über getalenteerde Sella Molenaar én een saampie met Bastiaan van Schaik. Weet je wel, die alle Nederlandse celebs altijd zo mooi aankleedt? Het was me dus het ochtendje wel.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Uitgenodigd door Smashbox.

2 Comments

  1. Wat cool zeg!!

  2. Wow je ziet er SMASHing uit!! Rode lipstick staat je echt super mooi. Te gek trouwens dat je hier bij aanwezig was, ziet er echt super exclusief uit allemaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.