Beauty news, WHAT'S NEW

Biologisch tanden poetsen met Himalaya herbal

 

‘Gewoon’ je tanden poetsen is echt zó 2016. Dit jaar gaan we dat hélemaal anders doen, namelijk biologisch. That’s right. Tandpasta zonder fluoride, SLS, carrageen en gluten. Je tanden blij, jij blij.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Biologische tandpasta-tasting

Wat heb jij vandaag gedaan? Ik ben dus naar naar een biologische tandpasta-tasting gegaan. Hartstikke on trend, want biologische tandpasta schijnt dus hartstikke gezond voor je te zijn en helemaal niet van die rare ingredienten te bevatten als je wellicht zou denken. 

Complete care en Complete care whitening tandpasta van Himalaya herbal 

De biologische tandpasta’s van Himalaya herbal komen uit India. In deze tandpasta zitten niet alleen pure en natuurlijke ingrediënten, maar dus ook nog eens vijfduizend jaar aan Ayurvedische wijsheid. Wat de filosofie is daarachter? Alles draait om evenwicht, balans dus. Balans in de mónd moet nu echter niet meer zo moeilijk zijn, want met Himalaya herbal heb je nu niet één, niet twee, maar drié biologische tandpasta’s om uit te kiezen. Complete care in de smaak mint helpt tandplak verwijderen en geeft een frisse adem. Mocht je nu eens wat anders willen, dus kun je gaan voor de Complete care, maar dan in de smaak kaneel. En wil je je tanden een tintje witter laten lijken, dan kies je Complete care whitening. Deze tandpasta is verrijkt met enzymen uit ananas en papaya.

Waar is de biologische tandpasta van Himalaya herbal te koop?

Benieuwd geworden naar de biologische producten van Himalay herbal en in het bijzonder de tandpasta’s? Deze biologische tandpasta’s kosten € 7,99 voor een verpakking van 150 ml. Je kunt het hele assortiment hier vinden, maar ook bij de natuurwinkels.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.