Beauty news,  WHAT'S NEW

Boost your health met de nieuwe Colgate tandpasta!

 

Wist jij dat mensen gemiddeld slechts 43 seconden per keer hun tanden poetsen? Veel te kort dus. Colgate heeft daar dus iets op bedacht.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Slimme tandpasta van Colgate

Ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe Colgate tandpasta kreeg ik gisteren vijf belangrijke lesjes te leren. De clou van het verhaal? In slechts twee minuten per dag naar een gezondere verlies van jezelf. Wist jij dus dat mensen gemiddeld slechts drieënveertig seconden per keer hun tanden poetsen? En dat er dan slechts twintig procent van de plak daadwerkelijk verwijderd wordt? Ieuw. Als ik zelf érgens de tijd voor neem ‘s ochtends, dan is het wel tanden poetsen. Zelf poets en stoker ik er dagelijks op los en dat doe ik dus echt wel twee minuten lang. Minimáál. Maar voor de mensen die dat poetsen nu eigenlijk maar een beetje afraffelen, is er dan nu de nieuwe Colgate total tandpasta. Deze kleurt van wit naar blauw na ongeveer twee minuten, zodat je precies weet of je al lang genoeg gepoetst hebt. Slim hè?

In vijf minuten naar een gezondere versie van jezelf

Maar goed. Die presentatie gisteren dus. Ik dacht een paar weken geleden toen ik die invite kreeg. Hm, wat vínd ik daar nu eigenlijk van? Een presentatie over tandpasta. Maar de meisjes van de PR hadden het allemaal heel leuk georganiseerd. Er waren namelijk vijf professionals bij het event aanwezig die elk wat over hun eigen ‘specialiteit’ vertelden en hoe je dus in twee minuten per dag naar een gezondere versie van jezelf kunt.

Hoe moet je eigenlijk je tanden poetsen?

Zo kregen we uiteráárd een lesje in voorbeeldig tanden poetsen. Als ik in stoel lig bij de mondhygiëniste krijg ik dat ook standaard en ik weet eigenlijk nooit zo goed wat ik daar van moet vinden. Want dan wil ik eigenlijk roepen; Méns! Ik weet héus wel hoe ik mijn tanden moet poetsen! Maar goed. Soms hebben die mensen stiekem toch best wel goede adviezen. En duidelijker dan op zó’n schaalmodel kun je een tandenpoetsles volgens mij niet maken.

Work out met Fajah Lourens

Fajah Lourens gaf dan nog allerlei adviesjes voor een twee minuten workout in de ochtend. Zie je. Ik zeg dat dus ook altijd, sporten in de ochtend! En als Fajah met haar killerbody het zegt, dan moét het wel een goed advies zijn.

Mindfullness

En een lesje Mindfullness. Dat draait allemaal om bewuster in het leven te staan. Dit was trouwens ook stiekem wel weer heel leuk gelinkt aan dat hele tandenpoetsverhaal, want ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik kan tijdens het tanden poetsen dus echt héle expedities door mijn huis doen. Terwijl je dus eigenlijk voor het beste resultaat dus beter bewust voor de spiegel kunt poetsen. Maar dat lijkt zo raar. Naar jezelf staan kijken terwijl je je tanden poetst. Alhoewel het met die blauwe schuimvorming misschien wel een tikje leuker wordt om naar te kijken.

Gezond ontbijten

Ook een gezond ontbijt kwam aan bod. Een smoothie met spinazie, bananen, havermout, halfvolle melk / amandelmelk en chiazaad is een goede keus en hiermee krijg je alle nodige vitaminen en vetten binnen.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.