Beauty news,  WHAT'S NEW

Collistar & Illy herfst / winter make-up look ’17/’18 | Collezione caffè

 

Collistar en Illy presenteren; een nieuwe make-up collectie voor het najaar vol liefde, schoonheid en….koffie!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Passie voor schoonheid, smaak, het leven en zijn emoties. Make-up merk Collistar en koffiemerk Illy bleken vrij veel gemeen te hebben en voor de herfst / winter look van dit jaar hebben deze twee merken dan ook hun krachten gebundeld en samen een schitterende make-up collectie uitgebracht.

Koffie en make-up

Deze ludieke samenwerking heeft geresulteerd in een warme, smaakvolle en prachtige collectie waarin de zintuiglijke emotie van cosmetica en koffie met elkaar gemixt worden en waar zowel diepe kleuren als tastbare texturen in terugkomen. Het kleurenpallet van de Collistar Collezione caffè bestaat uit warme bruine, rode en amber tinten. In de collectie zien we zowel glans als mat.

Collezione caffè

De Collezione caffè collectie van Collistar bestaat uit achttien producten. In de collectie vinden we twee limited edition oogschaduwpalletten. Het gaat om twee verschillende palletten met kleurnuances die stuk voor stuk zijn geinspireerd op de kleur van gebrande koffiebonen. Er zijn drie wenkbrauwproducten, de zogenaamde Tattoo effect eyebrows potloden. Het zijn Twist up pencils, zachte potloden waarmee je je wenkbrauwen zo intens kan aanzetten als je maar wilt. In de Collezione caffè vind je verder één professional eyeliner, in een speciale koffieboonkleur uiteraard. Er zijn verder vijf lipsticks. Ook weer kleuren waarmee je je look kan aanpassen aan je favoriete koffie! Zelfs de namen van de kleuren zijn helemaal koffie-geïnspireerd; cappucino, caffè macchiato, espresso, moka en ristretto. Het gaat om rood en bruintinten die verrijkt zijn met hydraterende ingredienten zoals hyaluronzuur, wassen, retinol en vitamine E. Sterproducten uit de collectie zijn twee verschillende bronzing powders die een sunkissed glow aan de huid geven en zich makkelijk laten blenden. Tot slot bevat de collectie vijf nagellakken. Ga je voor hemels romig met Latte macchiato of voor intens en donker met Ristretto? Met zulke nagels is het natuurlijk wel heel fashionable koffie drinken.

De look van de collectie

Alle producten zijn voorzien van een strak wit jasje, gecombineerd met glanzend rode accentjes, precies dié tinten natuurlijk, die zo typerend zijn voor Illy. Hier zijn een aantal producten uit de collectie aangebracht bij model Sofie. Je ziet hoe klassiek het kleurenpallet is, en tegelijkertijd zijn de kleuren heel toegankelijk.

Max Patrone

Het logo van de collectie dat terugkomt op de verpakking en zelfs op de bronzer zélf, is ontwikkeld door Max Patrone, Italiaans kunstenaar en één van de bekendste in zijn scene. Tijdens de productlaunch gisteren, die overigens plaats vond in het Art’Otel in Amsterdam, was hij live aan het schilderen op een gigantisch doek.

Verkrijgbaarheid

De Collistar Collezione caffè collectie is vanaf heden verkrijgbaar bij geselecteerde luxe parfumerieën en drogisterijen. De oogschaduwpalletten en de bronzers zijn limited edition. De overige producten zullen vast in de collectie blijven.

Naar welk product uit de collectie ben jij het meest benieuwd?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.