Beauty news,  WHAT'S NEW

Etos opent Test me store in Rotterdam samen met Koen Kardashian

 

Testing testing.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Etos Test me store in Rotterdam

Afgelopen vrijdag was ik voor de verandering eens een keer niet in Amsterdam, maar in Rotterdam! Daar opende Etos namelijk hun eerste Test-me store. Er waren ballonnen, confetti, uiteráárd héél veel Etos producten en…een bijzondere gast. Een ‘oude’ winkel van Etos is voor de gelegenheid helemaal omgetoverd tot de zogenaamde Test me store. Hier kun je je hart ophalen wanneer je lekker voordelig wilt beautyshoppen, want in deze Test me store vind je álle Etos eigen merk producten en je kunt ze hier uitgebreid testen, ruiken en ervaren. Zoals je ziet is het Etos eigen merk assortiment waanzinnig groot. Ik moet zeggen dat ik zelf ook aangenaam verrast was door de énorme collectie.

Etos skincare

Hier zie je een groot deel van het Etos skincare assortiment. Hiervan heb ik zelf (nog) niet zoveel geprobeerd, maar tijdens de opening mochten we wat producten uitzoeken. Op aanraden van de PR-dame koos ik onder andere een oog make-up remover, want die had ik namelijk echt nodig. Ik koos de ‘oily make-up remover’, speciaal ontwikkeld voor waterproof make-up, en die ben ik het afgelopen weekend direct gaan proberen. Ik kan alvast vertellen, dat is een blijvertje.

Testing testing

De Etos Test me store doet zijn naam letterlijk eer aan, want zoals je ziet is er een apart deel van de winkel ingericht als testkamer. Te gek toch zo, met die gave spiegel? Het hele idee achter de Test me store van Etos is natuurlijk om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het eigen merk van Etos. De keten bestaat inmiddels al bijna honderd jaar en Etos weet dus als geen ander wat vrouwen willen en zoeken in hun cosmetica. Al die kennis en ervaring is nu vertaald naar een groot assortiment eigen merk producten, voor vrouwen en hun hele gezin. Kwalitatief goede cosmetica en verzorging voor schappelijke prijzen, om iedereen blij, gezond én mooi te houden.

Etos gezichtsmasker

En over blij gesproken! Was je het nog niet, dan wordt je het wel van de funmaskertjes van Etos. Ken jij ze al? Iedereen in Rotterdam heeft ze nu in ieder geval al voorbij zien komen afgelopen vrijdag, want om déze kleurrijke dames gekleed in masker-korset-rokken kón je natuurlijk écht niet heen. Deze Etos gezichtsmaskers zijn nu sinds een paar maanden verkrijgbaar in het assortiment en ze kosten slechts € 0,99 per stuk. Je hebt keus uit de zogenaamde fun-maskertjes, waar dan bijvoorbeeld chocolade of mango inzit, maar er zijn ook wat intensievere maskers. Deze zijn verrijkt met bijvoorbeeld kaoline, een Chinese klei. Dat is een fijn ingredient om te gebruiken wanneer je een wat vette huid hebt.

Ieder weekend een leuke activiteit in de Etos Test me store

De Etos Test me store zal gedurende vijf weken open blijven. In deze periode zijn er elk weekend leuke activiteiten gepland, zodat het steeds de moeite waard is om een bezoekje aan te brengen. Ik heb hieronder de agenda voor je neergezet, zodat je kunt zien wat je kan verwachten en wat jij zelf de moeite waard vind.

22 tot en met 24 september: Gratis personalisering van je aangekochte doucheproduct.

29 september tot en met 1 oktober: Beleef de indoor botanische tuin en ervaar de bijzondere limited edition Etos Botanical boost collectie.

6 tot en met 8 oktober: Koen Kardasian, die ook aanwezig was tijdens de opening, zal ook op zaterdag 7 oktober aanwezig zijn voor een make-up advies en touch-up. Dit weekend kun je bovendien terecht voor een gratis huidanalyse en skincare advies.

13 tot en met 15 oktober: Laat je nagels lakken én versieren met één van de 72 kleuren nagellak uit het Etos assortiment.

20 tot en met 22 oktober: Maak kennis met de Etos gezichtsmaskertjes. Welke past het beste bij jouw huid?

Etos make-up

Tijdens het openingsfeestje was Koen Kardashian aanwezig om dames een gratis make-up touch up te geven. Ook ik nam natuurlijk even plaats bij hem in de stoel. Koen koos voor mij het oogschaduwpallet Smokey eyes. Etos heeft diverse primers in het assortiment. Mocht je hier nu nog niet zo bekend mee zijn; een primer breng je aan na je dagcrème en voor je foundation. Met een primer creëer je een perfecte basis voor je make-up. Elke huid is anders en elke vrouw heeft natuurlijk zo haar eigen wensen wat betreft haar make-up. Om tegemoet te komen aan al die verschillende behoeftes heb je bij Etos dus de keus uit diverse primers. Voor de droge huid kies je bijvoorbeeld de Hydrating primer, wanneer je een wat bruiner tintje wilt, ga je voor de Bronzing primer. Nieuw bij Etos is de Revitalizing primer. Hier zitten prachtige ‘pareltjes’ in.

Lintje

Er waren maar liefst vier mensen én een gigántische schaar nodig voor ‘hét’ lintje. Etos directeur Jan Derek Groenendaal en Koen Kardashian zie je hier druk aan het werk. Er waren aardig wat ‘knipjes’ nodig om het lint door te krijgen! Nou ja, ze hadden wel een hoop lol. Nu was de winkel dan echt officieel geopend! De Etos Test me store is gevestigd aan de Lijnbaan 90 in Rotterdam en zal vijf weken open blijven. Hierna zal de Test me store plaats maken voor een ‘normaal’ Etos filiaal.

Ga jij een bezoek brengen aan de Etos Test me store?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

5 Comments

 • Deb

  Wat een ontzettend leuk verslag én foto’s! Heeft Etos echt super leuk gedaan zo te zien.

  Ik zal helaas niet naar de Etos Test me store gaan in Rotterdam: is helaas iets te ver voor mij. Hopelijk komt er ook een in Utrecht!

 • Simone

  Ik vond het ook érg leuk! Heb ook een hoop nieuwe productjes om te testen, ben heel benieuwd! Leuk om je tegen te komen, al hebben we geen praatje kunnen maken, je was zo druk in gesprek steeds haha!

 • FabulousHeidi

  Was echt gezellig he! Ik vond het zo leuk dat ik met je mee mocht! Superleuk verslag 😀 ik wist trouwens niet dat je bij Koen in de stoel hebt gezeten, heb ik dat eventjes gemist hihi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.