Beauty news,  WHAT'S NEW

Filorga introduceert The New Cellular Treatment Factor

 

There is a before, there is an after.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Filorga New Cellular Treatment Factor

Dr. Tjordman, het brein achter Filorga, was er dertig jaar geleden al van overtuigd dat ‘ouderdom’ niet slechts met rimpeltjes te maken heeft. Ook de teint van de huid, de contouren en (verlies van) stevigheid kunnen de conditie én leeftijd van de huid verraden. Hij ontwikkelde de zogenaamde New Cellular Treatment Factor, een cocktail  met een verjongend effect op de huid die alle tekenen van huidveroudering aanpakt. Het complex biedt meer dan vijftig actieve stoffen, waaronder vitaminen, aminozuren, mineralen, co-enzymen en anti-oxydanten die tezamen in staat zijn om de celactiviteit te herstarten en de huid haar glow weer terug te geven.

NCTF in skincare; niet prikken, maar smeren

Normaal gesproken was het alleen mogelijk dit NCTF via een naald te injecteren, maar zoiets doe je natuurlijk ook niet zomaar. Maak je je nu zorgen om je teint, dan hoef je anno 2016 niet direct meer rigoureus met naalden aan de gang te gaan, maar kun je gewoon veilig smeren in je eigen badkamer met deze compleet nieuwe NCTF-reverse lijn van Filorga. Met behulp van zogenaamde chronosferen is het Filorga nu dan namelijk gelukt om dit befaamde NCTF complex in skincare te verwerken. De collectie bestaat uit vier op elkaar afgestemde producten.

Welke producten bevat de NCTF-lijn van Filorga?

De lijn bestaat uit vier producten; een essence om de huid na het reinigen van extra hydratatie te voorzien (150 ml. voor € 44,90), een serum als boost voor de huid (30 ml. voor € 79,90), een crème voor de droge huid (50 ml. voor € 79,90) en een fluide voor de normale tot gecombineerde huid, ook fijn voor de mannenhuid (50 ml. voor € 79,90).

Filorga NCTF-reverse is vanaf februari 2017 exclusief te koop bij Ici Paris XL.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

One Comment

  • Heidi De Winter

    Ik ben zeer benieuwd hoe jouw ervaringen ermee zijn geweest.
    Ook of je vindt dat ze zeker het geld waard zijn of niet.
    Ik gebruik de optim eyes patch ervan. Toch zie ik erna verbetering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.