Beauty news,  WHAT'S NEW

Groen lunchen met groene merken Ahava, Darphin & Annemarie Börlind

 

Drie groene merken met een buitengewoon bijzondere filosofie presenteerden vandaag hun beauty innovaties voor komend najaar.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kwekerij de Kas in Amsterdam

De presentatie vond plaats in restaurant en kwekerij de Kas in Amsterdam. Een bijzondere locatie. De Kas is gevestigd in het kassencomplex van de voormalige Amsterdamse Stadskwekerij uit 1926. Je kunt hier letterlijk eten uit eigen tuin.

Annemarie Börlind

Aantoonbaar werkzame natuurcosmetica, die door innovatief en duurzaam handelen ontwikkeld worden uit unieke grondstoffen, dat is waar het merk Annemarie Börlind voor staat. Komend najaar introduceert het uit het Zwarte woud afkomstige merk hun nieuwe LL REGENERATION lijn. Een reeks van vijf op elkaar afgestemde producten voor de 30+ vrouw, om haar huid te regenereren en de celvernieuwing te stimuleren.

Ahava

Ahava introduceert een nieuw begrip in je beauty-routine, namelijk multi-masking. Niet alleen is het belangrijk om naar je huidtype te kijken bij de aanschaf van een gezichtsmasker, maar zeker ook naar de huidconditie! Je huid kan bijvoorbeeld in de winter een andere skincare boost nodig hebben dan in de zomer. Elk Ahava product bevat het gepatenteerde Osmoter, een gebalanceerd concentraat van Dode zee mineralen. Osmoter bevat de hoogste concentratie aan mineralen wereldwijd! Met de serie nieuwe maskers kun je multi-masken; maskers na elkaar aanbrengen of zelfs tegelijkertijd. Denk bijvoorbeeld aan het Purifying mud mask voor de vette T-zone en het Hydration cream mask voor de droge wangen.

Darphin

Darphin lanceert deze herfst het Lumière essentiele duo, een serum en dagcrème met een hémelse geur en een nog fantastischer textuur! De producten bevatten een revitaliserende mix van essentiële oliën met citrus, bloemen, cederhout en gember.

Gerechten met ingrediënten uit de cosmetica

Tijdens een bijzondere goed verzorgde, groene lunch kregen we diverse gangen voorgeschoteld met in elk gerecht een ingrediënt uit de nieuwe lanceringen.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Uitgenodigd door Care cosmetics.

One Comment

  • Natasja

    Wauw, jij bent snel, hihihi! Je hebt weer prachtige foto’s gemaakt, fijn om te zien dat je weer helemaal terug in de blogstand bent. En ik vond het ontzettend gezellig om je weer te spreken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.