Beauty news,  WHAT'S NEW

Ik kreeg een Clinique You time service in de Bijenkorf!

 

 

Flawless fast.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Clinique You-time service bij de Bijenkorf

Bij Clinique weten ze alles van huidverzorging en make-up en die kennis en ervaring delen ze graag met jou tijdens de You-time services. Eventjes geleden werd ik uitgenodigd om ook zo’n service te ervaren en mocht ik zelf uitkiezen welke dat dan precies mocht zijn. Je kan bijvoorbeeld gaan voor de moisture make-over als jij een huid met enorme dorst hebt of voor de Bright start service wanneer je last hebt van pigmentvlekjes. Maar je kunt je niet alleen laten adviseren over de skincare van Clinique, er zijn namelijk ook make-up services. Ik koos de flawless fast service, waarbij je samen met de Clinique expert op zoek gaat naar dé perfecte foundation.

Reinigen met Clinique Redness solutions soothing cleanser

Eerst maar even reinigen met de Redness solutions soothing cleanser. Een heel zachte cleanser die ook make-up verwijdert en heel geschikt is voor de gevoelige huid die roodheid toont, zoals mijn huid dus.

De huidanalyse van Clinique

En dan krijg ik een huid analyse. Ik moet zelf aangeven hoe mijn huid eruitziet en wat mijn grootste zorg is. Dat is dus roodheid en het feit dat mijn huid vochtarm is.

Foundation van Clinique

Het is even zoeken naar de juiste tint foundation, want oorspronkelijk is het de bedoeling dat ik de Beyond perfection foundation op krijg, maar in die range zit helaas geen geschikte tint voor mijn huid. De verschillende tinten foundation worden even uitgeprobeerd op de kaaklijn. Uiteindelijk gaan we voor de Even better foundation in #04. Een prima dekkende foundation die een heel mooie, gezonde glow aan de huid geeft. Onder de ogen krijg ik de all about eyes concealer in #02.

Clinique Blended face powder

Zelf gebruik ik nooit (meer) poeder omdat ik toch vaak vind dat mijn huid er te droog voor is. Deze Blended Face powder in de kleur Invisible is echter inderdaad invisible en geeft de huid nog meer uitstraling.

Clinique Chubby sticks

Op de wangen krijg ik de Chubby cheek in #01 en op de lippen de Chubby intense #06 en dat is de kleur Roomiest rose. Ik vroeg namelijk om een kleur die ‘overal’ bij past en elke dag kan, want zo heel creatief ben ik gewoon niet met make-up. En bovendien is hij hélemaal matchy matchy met mijn blusher.

Wil jij ook gebruik maken van de Clinique You-time service in de Bijenkorf?

Dat kan natuurlijk! Deze You-time service van Clinique in de Bijenkorf in Amsterdam is namelijk helemaal gratis bij aankoop van minimaal twee producten. Je kan dus kiezen uit verschillende services, die gericht zijn op het verzorgen en reinigen van de huid of op het aanbrengen van make-up.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Uitgenodigd door Clinique.

One Comment

  • Heidi De Winter

    Ik gebruik al jaren make-up van Clinique. Vroeger had ik last van een onzuivere en vette huid en Clinique was toen de beste optie. Momenteel gebruik ik zowel verzorgingsproducten als make-up ervan en ik ben na al die jaren er nog steeds heel tevreden over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.