Beauty news,  WHAT'S NEW

Jean Paul Gaultier opent pop-up store aan de Kalverstraat in Amsterdam

 

JPG maakt een spectaculaire comeback met de introductie van twee nieuwe limited edition zomergeuren én een heuse pop-up store.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

ICI Paris XL en Jean Paul Gaultier

In samenwerking met Ici Paris XL nodigt Jean Paul Gaultier jou graag uit om deze week langs te komen en kennis te maken met de nieuwe geuren, maar  daarnaast ook om te zien én te ervaren hoe JPG de toekomst ziet. JPG Fragrances slaat een nieuwe weg in met minder verkooppunten, maar wel verkooppunten van betere kwaliteit en het assortiment aan geuren krijgt een upgrade.

JPG Le male Eau fraiche

Le male Eau fraiche is de nieuwe limited edition zomergeur voor mannen. Le male Eau fraiche is een combinatie van fruitige néroli, wasverzachter (!) en frisse mint. De geur moet het gevoel oproepen van van een frisse, pas geschoren man. Iets voor jouw man misschien?

JPG Classique Eau fraiche

En dit is Classique Eau fraiche voor dames. Uiteraard een variatie op de klassieker. Ongelooflijk lekker kan ik je vertellen. Met noten van citroen, gember en suikerstok. Echt een verzengende geur waar je natuurlijk wél van moet houden, zoals ik persoonlijk altijd het geval vind bij JPG. De frisse citroennoten maken hem evengoed perfect draagbaar voor de zomer. Ik ben fan.

Jean Paul Gaultier Pop-up store in Amsterdam

De Pop-up store is gevestigd aan Kalverstraat 101 in Amsterdam en geopend tot en met 14 mei. Hij is gesloten op Koningsdag! Op alle dagen worden er leuke evenementen georganiseerd, zoals een speciale photo experience, het laten zetten van een tattoo en je kunt een persoonlijke  Betty Boop en Popeye illustratie laten maken.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Uitgenodigd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.