Beauty news,  WHAT'S NEW

Make-up revolution nu éindelijk in Nederland | Exclusief bij Etos!

 

We hebben er even op moeten wachten. Maar ladies and gentleman, we got it. Make-up revolution in Nederland.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Feest bij Etos

En dat is dus best reden voor een klein feestje. En gisteren was ik dan in de Etos aan de Beethovenstraat in Amsterdam om het mee te vieren. Helemaal compleet met rode loper en hoog bezoek! Mari van de Ven was er namelijk om touch-ups te geven. And OMG, the man has some skills. Echt bizar gewoon hoe hij werkt. Hij dipt een kwastje hier in, dan weer daarin, en terwijl hij bezig is lijkt hij eigenlijk niet eens bijzonder veel make-up aan te brengen, maar als hij dan klaar is, zie je er in één keer helemaal glowy uit.

Betaalbare make-up grootgebracht door influencers

Make-up revolution! Het merk werd 2,5 jaar geleden gelanceerd, is zo’n beetje groot gebracht door bloggers en vloggers (Serieus. Anno 2016 is de term social influencer écht niet meer weg te denken!). Geen wonder. De producten zien er gewoon hartstikke goed uit, en tegelijkertijd kost het bijna niks. Nou ja, wel wat, maar je snapt me. Ik was vooral wég van de blushers. En daar hangt gewoon een prijskaartje van € 3,49 aan. En FYI, die prijs past dus gewoon wel even elf keer in de prijs van een Chanel blusher. Just saying’.

Tip van Mari van der Ven

Mari is bij mij vooral aan de slag geweest met het Contour pallette, zie je tussendoor voorbijkomen, en de wenkbrauwen. Hij had nog een écht goede tip. Als je nu tijdens het make-up-pen wat fall out hebt van je oog make-up, gebruik dan een wattenstaafje met wat gezichtscrème om het weg te halen. Dit gaat sowieso makkelijker dan met een droog wattenstaafje, maar je verzorgt je huid er tegelijkertijd ook mee. Goede hydratatie is natuurlijk wel een beetje waar het allemaal mee begint. Ik vond het een echt bruikbaar tipje in ieder geval. Make-up revolution is momenteel in Nederland exclusief bij Etos te koop. Op dit moment ligt het in de schappen van bijna 400 filialen.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Uitgenodigd door Make-up revolution.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.