Beauty news,  WHAT'S NEW

Rituals lanceert Ritual of Karma collectie

 

Oriëntaalse sferen in Blijburg aan zee.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

De nieuwe producten van Rituals

De nieuwste lijn van Rituals is The Ritual of Karma. Deze collectie ligt sinds deze week al in de winkels, maar het ‘feestje’ ter gelegenheid van de lancering vond gisteren plaats op een gewéldige locatie, namelijk Blijburg in Amsterdam, gelegen aan het strand!

Vakantie gevoel

De hele sfeer was zo ontzettend gezellig en paste perfect in de vibes van Blijburg. Het was net alsof ik even lekker op vakantie was. We hebben heerlijk buiten gegeten in het zonnetje. Hier zie je vast een deel van de Rituals of Karma collectie.

Rituals Ritual of Karma

The Ritual of Karma bestaat uit de volgende producten: Doucheschuim 200 ml. voor € 8,50 | Doucheolie 200 ml. voor € 8,50 | Bodycrème 200 ml. voor € 17,50 | Suikerscrub 375 gram voor € 19,50 | Bed & bodymist 50 ml. voor  16,50 | Geurstokjes 230 ml. voor € 24,50 | Geurkaars 290 gram voor € 18,50

Limited edition

De geur Ritual of Karma is een combinatie van witte lotusbloemen en bergamot. Heel sereen en fris en echt totaal anders dan de andere lijnen van Rituals. Ik vond hem verrassend lekker. Het gaat om een limited edition collectie. Ritual of Karma zal dus slechts tijdelijk bij Rituals verkrijgbaar zijn.

Orientaalse sferen

Tijdens het event kon je een henna tattoo laten zetten. En om de Oriëntaalse sfeer helemaal compleet te maken gaven drie danseressen een wervelende buikdansshow weg, wat ik ontzettend leuk vond! 

The Ritual of Karma collectie is vanaf heden verkrijgbaar bij Rituals.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Uitgenodigd door Rituals.

2 Comments

  • Deb

    Té gek dat je hierbij aanwezig was. Jullie hadden gelukkig goed weer. Mazzel dat het niet vandaag was.. het lijkt zo ongeveer weer herfst ;-). Je hebt me heel benieuwd gemaakt. Ik wil sowieso de doucheschuim halen van deze lijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.