FABULOUS FASHION

Zo vind je jouw perfécte zomerjurk !

 

Welke jurk past bij jouw figuur?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wat is jouw lichaamsvorm?

De belangrijkste tip die ik je mee kan geven bij het zoeken naar de perfecte zomerjurk, is om eens te kijken naar je eigen lichaamsvorm. We zijn allemaal mooi op onze eigen manier en we hebben allemaal onze mooie en minder mooie delen en vormen. Bedenk vooraf welke vormen van je lichaam je wilt benadrukken en welke juist niet. Welke lichaamsvorm heb jij?

Een appelfiguur

Ik ben een echte appel! Het belangrijkste advies voor vrouwen met een appelfiguur: vermijd jurkjes waarbij het accent op de buik ligt. Ga bijvoorbeeld voor een wijd uitlopend jurkje met een A-lijn, of een babydoll jurkje. Getailleerde jurkjes doen het ook goed. Wijde jurkjes kun je perfect dragen met een riem eromheen.

Een peerfiguur

Vrouwen met een peerfiguur kunnen het beste kiezen voor jurken die aan de bovenkant strak zitten en aan de onderkant juist wijd uitlopen. Dat zorgt er namelijk voor dat het accent komt te liggen op het bovenlichaam, het beste gedeelte van peerfiguren.

Een zandloperfiguur

Heb je een zandloperfiguur? Dan ben je one of the lucky few die vrijwel elk jurkje aan kan trekken. Benadruk je mooie figuur door je middel te accentueren; zo komen je curves nog beter naar voren.

Een recht figuur

Vrouwen met een recht figuur hebben vaak een slanke en atletische bouw, maar daardoor verdwijnt de taille en hebben zij weinig vrouwelijke vormen. Om het lichaam ronder en vrouwelijker te laten lijken, doe je er goed aan jurkjes te kiezen die een luchtige, bloezende onderkant hebben.

Weet wat je koopt

Als je eenmaal weet wat voor soort jurkje goed bij je figuur past, moet je natuurlijk nog wel het exemplaar van je dromen tegenkomen. Ik vind het heerlijk om uitgebreid te shoppen, zowel online als fysiek in een winkel. Maar een shopaholic als ik loopt natuurlijk wel het risico te veel geld te besteden. Mijn tip is dan ook: stel vooraf een budget op en wijk daar niet van af. Start je zoektocht online in een grote webshop zoals Bonprix, waar je een uitgebreid assortiment aan kleding vindt. Ga vervolgens steeds specifieker zoeken en kom uiteindelijk bij je droomexemplaar uit.

© ByChristiana, fotografie en tekst. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.