HOTSPOTS,  Travel

Shoppen aan de Calle de Serrano in Madrid

 

Chique winkelen in Madrid doe je aan de Calle de Serrano.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Calle Serrano in Madrid

Gisteren vierde ik mijn 32e verjaardag en gingen we winkelen aan de Calle de Serrano. Dit is de duurste winkelstraat in Madrid waar je vrijwel alle luxe designers vindt. Er zit ook een prachtige winkel van Liu Jo.

Liu Jo aan Calle Serrano in Madrid

Ik ben groot fan van Liu Jo en eenmaal in de winkel aangekomen bleek er nog aardig wat ‘rebajas’ te zijn. Lucky me, hèhè! Ik koos uiteindelijk deze zonnebril, een tas en een portemonnee. Goed verwend door mijn allerliefste dus!

Le pain quotidien in Madrid

Een verjaardsagsgebakje hebben we gegeten bij Le pain quotidien. Ik koos een heerlijke brownie, want ja…meisjes en chocola. Nou ja, hoef ik niet uit te leggen.

Banana, carob & chocolate cake

En kijk naar het super fotogenieke taartje wat André koos! Het was een ‘banana, carob & chocolate cake’ met een yoghurtje eroverheen. Hier pronkt ook mijn nieuwe bril, want, zoals het een meisje betaamt, wilde ik die natuurlijk metéén op!

Paseo del Prado

In de namiddag zijn we over de Paseo del Prado gewandeld. Super mooi! Dit is een heel brede boulevard waar ook diverse musea aan gevestigd zijn. Het fijne aan de Paseo del Prado is zeker ook dat er aardig wat schaduwrijke plekjes te vinden zijn. En dat is fijn, want oh, wat was het héét in Madrid!

In welke winkel shop jij het allerliefst?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.