HOTSPOTS,  Shopping

Beauty hotspot | Baboba, Eindhoven

 

Organic luxury.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Baboba in het Urban shopping centrum in Eindhoven

Baboba is gevestigd in het Urban shopping centrum  in Eindhoven. De Urban Shopper is gevestigd op de begane grond van het gebouw Anton, een voormalige Philips fabriekshal. Kleinschalige initiatieven, vernieuwende concepten die uitdagende en bijzondere combinaties vormen, maken het Urban shopping center anders dan de ‘gewone binnenstad’, bijzonder, gezellig, maar vooral uniek. Je vind hier twintig winkels, veelal van zelfstandig ondernemers, en zo kun je er shoppen voor vintage kleding, handgemaakte tassen, bijzondere kunst, prachtige bloemstukken…én eco beauty.

Izabella

Deze vestiging van Baboba wordt gerund door de lieve Izabella. Een vrouw met passie voor haar vak, die écht verstand van zaken heeft, haar producten door en door kent en je dus ook kan voorzien van een huidverzorgings-advies op maat.

Ecobeauty bij Baboba 

Elke winkel heeft, zoals je hier goed kunt zien, zijn eigen ‘pandje’. Het Urban shopping center toont veel stoere en industriële details, en toch past de look van Baboba werkelijk waanzinnig mooi in het geheel. Alsof het er altijd al op deze manier is geweest. Bij Baboba kun je terecht voor eco-beauty, prachtige  merken uit verschillende landen die allemaal hun eigen bijzondere verhaal en ingrediënten hebben.

Madara bij Baboba

MADARA is een ECOCERT-gecertificeerd beautymerk, waarbij gebruikt wordt gemaakt van alleen de beste ingredienten uit de natuur van Scandinavië. De gehele lijn is vrij van synthetische toevoegingen en bevat geen parabenen. MADARA heeft een prachtige ‘groene’ look, die tegelijkertijd ook wel iets luxueus uitstraalt. Desondanks zijn de producten toch heel betaalbaar.

Lily Flame

Lily flame kaarsen; hier word je toch blij van? Lily Flame is de beste geurkaarsen maker van Engeland en heeft de creaties ook nog eens verpakt in wel héél verleidelijke blikjes. De kaarsen hebben zo’n 35 branduren en ze zijn heel betaalbaar! Lily Flame heeft trouwens ook roomsprays die er net zo mooi uitzien als de kaarsen.

Bomb cosmetics, Kure bazaar en Ashleigh & Burwood

Aan de andere zijde van de winkel zien we onder andere zalige cupcakes van Bomb Cosmetics, voor in bad natuurlijk, producten van Greenland, waarvan een deel ook ECOCERT- gecertificeerd, en de té leuke toilettassen van Disaster design. Ook de nagellakliefhebber wordt niet vergeten door Baboba. Deze sneldrogende nagellak in trendy kleuren bestaat voor 85% uit zuiver natuurlijke ingrediënten. De nagellak van Kure bazaar is vrij van Tolueen, Formaldehyde, DBP en synthetische camphor. Een beetje magie breng je in huis met de geurlampen van Ashleigh & Burwood. Niet alleen ruiken de geuren zalig en zien de lampen zelf er echt schitterend uit; de geuren dragen ook nog eens bij aan een zuivere, schone lucht in je interieur.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.