HOTSPOTS,  Shopping

Beauty hotspot | Cosmania, Amsterdam

 

Beauty brands met een sterk eigen verhaal en die bovendien nergens anders in Nederland te koop zijn.

Cosmania in Amsterdam

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Marije en Marcel, de oprichters, openden hun webshop drie jaar geleden en vorig jaar september werd hun ‘échte’ winkel aan de Herenstraat in Amsterdam dan ook een feit. Cosmania is gevestigd in een prachtig pand aan de Herenstraat in Amsterdam. Er is gekozen voor veel wit, dit gegeven, in combinatie met de grote raampartijen die van beide kanten heel veel licht in het pand brengen, geeft het geheel een heel serene, maar tegelijkertijd luxueuze sfeer.

Het assortiment van Cosmania in Amsterdam

Je vind hier merken als Cowshed, Elemental Herbology, Human+Kind, Inglot, John Masters Organics, Korres, Mario Badescu, Skeen, This works, en natuurlijk heel veel meer. Geen wonder natuurlijk, want de echte cosmaniacs konden hun hart al in de webshop ophalen, maar het werd natuurlijk tijd om al dit moois voor een nog breder publiek toegankelijk te maken. Letterlijk toegankelijk, dus. Kom maar binnen.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

8 Comments

 • Luna

  Leuk dat je ons zo’n virtuele rondleiding geeft in een beautywinkel! Wat mij betreft mag je dat veel vaker doen. Bij Backstage, Skins en andere exclusieve beautystores bijvoorbeeld! Graag, ik kom het zeker lezen op je blog!

 • Natasja

  Oh wauw, wat een prachtige winkel… Ik wist helemaal niet dat Cosmania inmiddels ook een ‘live’ winkel heeft, maar nu ik dit weet, ga ik ze zeker een keer een bezoekje brengen (eerst nog even sparen, hihihi!). Je hebt weer schitterende foto’s gemaakt <3

 • Annette

  Wat een mooi artikel heb je geschreven. Ik winkel graag bij Cosmania, maar ben nog niet bij de winkel geweest (alleen online dus :)) Een bezoekje staat bovenaan mij verlanglijst en ga er dus zeker binnenkort een keer langs. Ziet er allemaal heel mooi en verzorgd uit.

 • Jacqueline

  Ik ben er al een paar keer geweest en ik vind het een geweldige winkel met geweldige merken. je krijgt ook goed advies en ook leuk,veel proefjes zodat je veel nieuwe produkten kunt proberen.
  Het ziet er ook allemaal erg mooi uit,ik kom hier zeker vaker kijken.
  Ben benieuwd wat de volgende winkel gaat worden die je gaat bezoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.