YankeePlaza Amsterdam
HOTSPOTS, Shoppen

YankeePlaza Amsterdam (Wat wordt jóúw favoriete geur voor kerst?)

 

Vlak voor het kerstseizoen bracht ik een bezoek aan YankeePlaza Amsterdam en ik zocht daar de lekkerste geurkaarsen uit! Leuk als cadeau, ook voor jezelf.  Joy in a jar.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

MagnaPlaza in Amsterdam

MagnaPlaza is een shopping centre in hartje Amsterdam, gelegen tussen het Paleis op de Dam en de Nieuwe Kerk, op loopafstand van het Centraal Station. Het gebouw is al bijna honderd jaar oud, heeft vroeger dienst gedaan als postkantoor en geniet tegenwoordig een internationale faam als luxe winkelcentrum met exclusieve merken en shops. De gigantische hoge ruimte laat het daglicht prachtig binnenkomen en de neogotische stijl waarin het pand ooit gebouwd is, is mooi intact gebleven. MagnaPlaza telt drie verdiepingen en YankeePlaza vind je op de bovenste verdieping.

YankeePlaza Amsterdam

YankeeCandle is één van de grootste merken ter wereld als het gaat om geurkaarsen. De kracht van YankeeCandle schuilt hem in de combinatie van het enorm uitgebreide assortiment, de fijne prijzen zodat de heerlijke producten ook daadwerkelijk voor alle budgetten toegankelijk zijn, de zalige én vooral ook diverse geuren, én de instant gezelligheid die de producten stuk voor stuk uitstralen. Super leuk is verder ook het feit dat YankeeCandle zo goed met alle seizoenen (en festiviteiten) meegaat. Bij YankeePlaza in Amsterdam vind je het complete assortiment van YankeeCandle.

YankeePlaza Amsterdam

Kaarsen in alle formaten bij YankeePlaza Amsterdam

YankeeCandle staat natuurlijk bekend om zijn geurkaarsen. Fijn dat ze die in diverse formaten hebben. Op deze manier kun je een geur eerst uitproberen om te kijken of hij goed bij jou, en natuurlijk in je interieur past. Maar op deze manier wissel je ook makkelijker af. Een geur kan écht de sfeer maken in een ruimte, en zo kun je je helemaal aanpassen aan je eigen stemming en bijvoorbeeld het seizoen.

YankeePlaza Amsterdam

Tarts van YankeeCandle bij YankeePlaza Amsterdam

Een tart is de meest budgetvriendelijke manier om je huis in zalige geuren te hullen. Zo’n YankeeCandle tart kost namelijk slechts € 1,79 en je kan hem steeds opnieuw gebruiken, totdat hij op is uiteraard. Bij YankeeCandle in MagnaPlaza zijn de tarts op kleur gesorteerd. Dit heeft natuurlijk ook te maken dat de geur van een bepaalde kleurgroep dicht bij elkaar in de buurt komen. Handig wanneer je bijvoorbeeld heel specifiek op zoek bent naar fruitige, zoete of frisse geuren.

YankeePlaza Amsterdam

MagnaPlaza is op loopafstand van het centraal station van Amsterdam. Je vind er allerlei exclusieve winkels op het gebied van fashion, interieur, beauty en food. Absoluut de moeite waard om er eens binnen te gaan. En ben je dit jaar nog in Amsterdam, dan is een bezoekje aan MagnaPlaza natuurlijk helemaal extra leuk door de prachtige kerstversiering.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

7 Comments

 1. Ik ben groot fan van deze winkel! Als ik in de stad ben ga ik standaard langs, alleen jammer dat ik dan weer aardig wat geld uitgeef haha!

 2. Ik zou niets liever willen dan hier langsgaan! Ik ben gek op Yankee candle:)

 3. Sharmaine says:

  Leuk verslag! Ik ken yankee plaza en kom er al 2 jaar over de vloer als vaste klant haha! Sinds kort werk ik er ook, dus leuk om te lezen dat het jou ook zo goed bevallen is! X

 4. Wat een mooie foto’s! Ik heb ze van het weekend eindelijk geroken en ik ben verkocht. Jammer dat ik bij Soirree Magnifique pas na 9 u wegging, anders was ik zeker even gaan ‘kijken’.

 5. Oh hier zou ik wel eens een keer willen shoppen hoor, ik heb nog niks van Yankee Candles

 6. Coby Willems says:

  de winkel ziet er prachtig uit ,wat een kaarsen zoveel en weer hele mooie foto,s

 7. Iris says:

  Ow wauw, ziet er gaaf uit ! Prachtige foto’s heb je ook weer gemaakt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.