Blog etc.,  LIFESTYLE

De 10 meest gelezen artikelen van 2016

 

Dit zijn ze dan.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

S.O.S Roaccutane

En ja, ik weet. Ik val elk jaar weer in herhaling, want dit is natuurlijk iéder jaar weer het meest gelezen artikel. Het onderwerp waar ik de meeste vragen over krijg ook. Voor de leek; Roaccutane is een medicijn dat wordt voorgeschreven bij (ernstige) vormen van acne. Het is nogal omstreden, omdat het vrij extreme bijwerkingen heeft. Maar het werkt als een trein. Wie mooi wil zijn hè.

Liu Jo lanceert Scent of Liu Jo

Echt geen idee waarom dit artikel zo vreselijk vaak bekeken is. Maar leuk was die lancering wel, en de geur is trouwens ook zalig. Draag ik vaak!

Fabels over huidverzorging

Met alleen water kan ik mijn gezicht prima reinigen en dure producten zijn altijd beter. Dat soort bullshit dus.

Primark lanceert Fall / winter collectie voor 2016 / 2017

Snap ik, dat deze in de top 10 staat. Roep Primark en iedereen wordt hysterisch. Maar goed, we moeten nu wel zo langzamerhand gaan nadenken over het voorjaar van 2017. Want wat gaan we dan aantrekken?

Make-up revolution eindelijk in Nederland verkrijgbaar

Kijk, dit vind ik leuk. Een artikel dat nog geen twee weken online staat en de pageviews van oudere artikelen (die dus al drie jaar online staan!) verslaat.

Waarom je deze week nog naar de kerstmarkt in Leiden wilt

Ik heb nog nooit eerder zoveel kerstige content geplaatst als dit jaar en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Deze vonden jullie blijkbaar het allerleukst.

Fashion hotspot My Jewellery

De hotspot artikelen hier doen het altijd goed. Maar MyJewellery is het meest bekeken.

Review Annemarie Börlind LL Regeneration revitalizing daycream

Dit vind ik een hele verrassende in de top 10. Annemarie Borlind is natuurlijk niet een heel bekend of mega populair merk, evengoed is deze crème dus wel even serieus één van mijn favorieten van het afgelopen jaar. De lovende review is veel gelezen, aan de andere kant ook weer niet heel verrassend, want wanneer je dr. Google gebruikt om deze crème te zoeken, kom je er al gauw achter dat er nog maar bar weinig over geschreven is. Jammer, het is echt een veelbelovend merk.

Jingle all the way met The body shop frosted berries

Hohoho! Zo weinig als er over Borlind geschreven is in het afgelopen jaar, zo veel is er dus over TBS geschreven. Duizenden blogs en online magazines hebben wel iéts, of wat meer, of natuurlijk gewoon alles, van de kerstcollectie laten zien. Ik ook natuurlijk, want die was weer om van te smullen.

Een delushious hairtreatment bij de nieuwe Lush in Den haag

Gek genoeg staat niet het verslag van de winkel zélf in de top tien, maar dus wel deze impressie van de haarbehandeling. Het was natuurlijk ook een grote happening hè, die nieuwe Lush in Den haag.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.