Happy you,  LIFESTYLE

De mooiste overhemden om te geven en te dragen met Kerst

 

Ik breng je alvast in de kerst-cadeau stemming met een super leuke give-away!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Weet jij al wat je aantrekt voor the most wonderful time of the year? Nee? Ach, je hebt nog even de tijd tot het moment supreme weer is aangebroken; vrede op aard, glitter & glamour to the max, buitenissige cadeaus, ‘laaaaaast christmas’ op repeat tot je het écht niet meer áán kunt horen en een paar kerstkilo’s erbij. En heb je al eens nagedacht over leuke cadeaus voor je lief? Want die kerstboom is het probleem natuurlijk niet. Ik heb de glitters en de ballen om mijn kerstboom te laten shinen als een diamond al weer paraat, maar ja, wat schuif je er nu ónder? Zit jij nu net als ieder jaar nu óók weer met die cadeau struggles, dan deel ik hier alvast even wat leuke en vooral trendy verantwoorde ideetjes voor je lief. En…er valt iets héél leuks te winnen!

Kerst in Parijs in een hemd voor hem

De overhemden van Hemd voor hem zijn niet alleen leuk om met kerst aan hem te geven, maar natuurlijk ook perfect om dan te dragen. En ik zal je nog eens wat vertellen. Wij vieren kerst dit jaar samen in Parijs. Oh, ik zie ons al hélemaal gaan. Ik in een kokerrok, gestreept blousje en natuurlijk een Frans baretje op mijn hoofd, (eventueel een stokbrood onder mijn arm). André met een klein snorretje die gekleed gaat in zo’n stylish overhemd vanaf een idyllisch Romeo & Juliet-achtig balkonnetje zijn handen naar me uitstrekt en roept; “Oui, oui! Je t’aime, mon amour’. (Want veel verder gaat zijn vocabulaire eigenlijk niet). Nee, echt. Ik kijk er zo naar uit. Tripjes naar het YSL museum én de Dior tentoonstelling in het Musée des Arts Décoratifs zijn uiteraard al gepland.

Ik mag kiezen

Het is niet bepaald dat ik een toonbeeld ben van stijl, maar evengoed wil André altijd mijn mening weten over zijn outfit. Hij shopt meestal online en als hij eens bezig is met zo’n shoppingspree, krijg ik heel wat foto’s toegestuurd waar ik dan mijn lampje over moet laten schijnen. En weet je wat het écht lieve is? Hij luistert altijd naar mijn mening. We kennen elkaars smaak ondertussen ook heel goed. Het leukst vind ik het altijd wanneer hij een trui over een overhemd draagt. Dat je nog net de boord kan zien.

Michealis overhemden

André; bij deze dus. Ik heb hier een paar Michaelis overhemden geselecteerd die ik erg leuk vind, zoiets maakt een effen trui natuurlijk nét even wat spannender en ik vind het zo sexy staan! André wees direct de eerste aan met dat geometrische printje. En zie jij een blauw thema? Ik dus ook. Ik ben gek op blauw en André ook. Het is super klassiek en tijdloos.  Goed om te weten, deze overhemden hebben een slim fit pasvorm in vergelijking met de andere merken die Hemd voor hem voert. Er is echt super veel keus, maar kom je er nu echt niet uit? De normale prijs van de overhemden is € 59,95 per stuk, maar nu is er een tijdelijke actie van twee stuks voor € 99,95. En die twintig euro die we dan besparen? Daarmee kunnen we chique thee gaan drinken bij Ladurée.

Give-away

Maar voor jou heb ik ook iets super leuks! In samenwerking met Hemd voor hem mag ik namelijk één van jullie mannen blij maken met een Michaelis overhemd naar keuze van Hemd voor hem! Ik vind dit echt ongelooflijk leuk, zo met de kerst in het vooruitzicht. Wat moet je doen om kans te maken?

Verplicht: Laat in een comment hieronder weten welk overhemd jij graag zou willen winnen. Klik hier om je keus uit het super uitgebreide assortiment te maken.

Verplicht: Volg mij op Facebook

Optioneel voor extra kans: Volg mij op Instagram

Zondagavond 26 november 2017 ontvangt de winnares persoonlijk bericht. Je mag dan je overhemd naar keuze en uiteraard de maat aan mij doorgeven. Hemd voor hem stuurt jouw prachtige cadeau dan toe!

De winnares is geworden; Simone Vissers

© ByChristiana tekst. All rights reserved. Beelden eigendom van Hemd voor hem. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.