Happy you,  LIFESTYLE

Dít zijn de accessoires die je dit najaar wilt hebben

 

De fashion accessoires én gadgets waar je mee gezien mag worden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Een kledingstuk met goéde mouwen

Dit najaar gaat het allemaal over mouwen. Het maakt niet uit wat je aanhebt, als die mouwen maar goed zijn. Bijzondere mouwen dus! De mouwen zijn bijvoorbeeld afgezet met strikjes of ze zijn deels gerimpeld. Wat je ook veel ziet zijn mouwen die wijd uitlopen. Yes! Dit vind ik echt super tof. Liep ik in het voorjaar in Londen toch maar mooi op deze trend vooruit met mijn pastelkleurige Zara vest met wijde mouwen.

Pump up the volume

Ik weet zelf niet helemaal goed wat ik met deze trend aanmoet, maar volume schijnt het ook hélemaal te zijn dit najaar. Oversized jurken en truien dus. Maar dan wel op een strakke broek.

Riemen

Heb je nu net als ik een appel-figuur en kun je deze volumineuze trend eigenlijk niet héél erg goed hebben, maar wil je toch een kansje wagen? Benadruk de taille dan met een strik of een goede riem, ook dat is hartstikke geoorloofd! Riemen zijn dit najaar niet zomaar groot, nee, ze zijn gigántisch. Hou je dus vooral niet in.

Vandaag is rood

Wil je er een beetje on trend bijlopen, dan moet je iéts roods in je garderobe hebben. Maakt niet uit wat. Rood is helemaal de kleur van dit najaar. Kijk trouwens wel uit met het combineren van verschillende roodtinten. Twee rode tinten die nét even anders zijn, zijn het dus echt nét niet in je outfit. Verder zien we trouwens ook veel bruin, ook in de make-up! Vind je een rode outfit té gewaagd, ga dan voor een rood accessoire, zoals een tas. Echt klassiek rood gaat eigenlijk nooit uit de mode. Je mag hier dus best in investeren.

Lange handschoenen

Je armen mogen gehuld in lange handschoenen. Alle materialen zijn geoorloofd. Ik vind het chique.

De nieuwe iPhone 8

En met je chique gehandschoende handen, pak je dit najaar natuurlijk niets anders dan de nieuwe iPhone 8 uit jouw tas. That’s right. Hij komt eraan! Dit jaar schijnt dus hét jaar van de niéuwe iPhone 8 te worden. Er is op dit moment nog niet zo heel veel bekend over de release, maar hou je ogen en oren zeker open.

Netkousen

Oké. Je mag hier natuurlijk wat van vinden, maar netkousen mógen dus weer. Liefst met zo groot mogelijke mazen en in zwart of wit. Echt warm zal het niet zijn, maar hé, wie mooi wil zijn. Kijk van tevoren gewoon even op je nieuwe iPhone 8 voor de weersvoorspelling, dan weet je meteen of je een nood slash reserve outfit moet meenemen.

Is er een trend die bij jouw stijl past?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

6 Comments

  • Varenka W

    Ik heb gelukkig nog een paar hele mooie rode leren tassen , zit ik daar iig goed mee. Die volume trend vind ik altijd al leuk, dus dat moet ook goedkomen dan. Alleen qua mouwen en riemen denk ik niet dat dat aan mij besteed zal zijn. En tja die i phone hihihi altijd welkom hoor

  • Deb

    Ik ga wel voor rode accessoires. Ik ben sowieso dol op deze kleur. De andere trends laat ik aan me voorbij gaan. Ik ben geloof ik niet echt modebewust geloof ik hihi.

  • FabulousHeidi

    Fashion! Altijd leuk! Volgens mij heb je het over je outfit wat je vrijdag aanhad toch? Roze vest/blazer met die pofmouw? Stond je super! Vergat het nog te zeggen haha! Ik hou van rood, lekker krachtig! Leuke tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.