Happy you,  LIFESTYLE

Shoppen met korting? doe je dat!

 

Meld je dus toch maar weer voor al die nieuwsbrieven!

Meld je aan voor interessante nieuwsbrieven

Niet alle nieuwsbrieven zijn interessant, maar er zijn er zeker bij die de moeite waard zijn. Veel bedrijven bieden namelijk een kortingscode voor je eerste bestelling aan wanneer je je inschrijft op de nieuwsbrief. Vaak promoten ze deze actie op de homepage van de site. Gewoon een beetje rondscrollen dus, wanneer je van plan bent om iets online te bestellen. Bovendien wordt je via een nieuwsbrief altijd op de hoogte gehouden van wanneer de sale begint én ontvang je als nieuwsbrief lezer vaak exclusieve kortingen. Het handige van een online nieuwsbrief is dat je met een paar simpele klikken ook weer zó bent uitgeschreven.

Vraag een klantenkaart aan

En ja, ik hóór het je nu denken; ‘Mijn portemonnee puilt al uit van de klantenkaarten!’ Wees natuurlijk selectief en verdiep je eens in wat een klantenkaart je nu eigenlijk oplevert, want net zoals met nieuwsbrieven is ‘vip-klant’ worden bij de ene winkel interessanter dan de bij andere. Laat je bij de kassa goed informeren over wat voor jou de voordelen zijn. Zo kun je bijvoorbeeld sparen voor kortingen of cadeautjes. Zelf vind ik het spaarsysteem van Sissy boy homeland bijvoorbeeld een aanrader; bij elke euro die je besteedt spaar je vijf eurocent. Dit bedrag kun je opsparen en op elk gewenst moment inzetten, zowel bij je online bestellingen als in de winkel. Je krijgt geen klantenkaart, je hoeft alleen maar je email adres achter te laten.

Shop online met een kortingscode

Online is prijzen vergelijken natuurlijk het makkelijkst. Er zijn tal van websites met kortingscodes, een grote is bijvoorbeeld E-kortingscode. Hier vind je bijvoorbeeld codes om te shoppen voor fashion met korting, zoals een Kortingscode voor Bonprix of een kortingscode voor Zalando. Op dit soort websites vind je trouwens zeker niet alleen kortingen voor spullen, maar bijvoorbeeld ook voor hotelovernachtingen en dagjes weg.

Wacht tot de sale

Wanneer je graag wilt shoppen met kortingen, is het natuurlijk een goed idee om te wachten tot de sale. Ik geef toe dat je natuurlijk wel een beetje geluk moet hebben. Ik had dat bijvoorbeeld met mijn trouwschoenen van Jimmy Choo! André kocht ze voor mij in de sale, en we hadden enorm veel geluk, want hij wist het allerlaatste paar in mijn maat te bemachtigen. Juist in periodes van sale kan ingeschreven staan op een nieuwsbrief interessant zijn. Zo ben jij namelijk als eerste op de hoogte van de start van de sale.

Houdt reclame folders in de gaten

Elke week opnieuw vallen ze weer op de deurmat; reclame-folders. Niet alleen kun je in de folders zien of jouw favoriete producten bijvoorbeeld bij de drogist in de aanbieding zijn, maar sommige winkels drukken ook kortingscoupons af in hun folders. Met name bouwmarkten doen dat, en vaak gaat dat echt om serieuze kortingen, zoals 25% op een artikel naar keuze. Ik heb hier zelf al enorm vaak gebruik van gemaakt.

Speur jij ook graag het internet af voor kortingen? En heb jij veel klantenkaarten in je portemonnee?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

8 Comments

 • Annette

  Ik heb een enorme berg klantenkaarten haha heel mapje vol. Ik wil geen dief zijn van mijn eigen portemonnee dus een beetje korting pak ik graag als het kan.

 • Hennie

  Er zweven hier ook de nodige klantenkaarten in huis. Ik kijk bij online shoppen ook altijd of er ergens een kortingscode is, vaak heb ik mazzel. Verder heb ik een creditcard van de Bijenkorf, waarbij ik bij elke aankoop binnen en buiten de Bijenkorf punten spaar die in geld kunnen worden omgezet. Zo kocht ik laatst een Jo Malone geurkaars van die opgespaarde punten. Wel het saldo weer aanzuiveren natuu’k 😉

 • Babs

  Ik lees altijd alle folders en maak gebruik van iedere korting die er is. Het scheelt enorm. Laatst wat bij The Body Shop wat besteld en online een code gezocht, altijd leuk!

 • Deb

  Handig artikel! Ik heb al heel wat keren mijn voordeel kunnen doen met nieuwsbrieven met aankondigingen van extra afgeprijsde producten/leuke kortingsacties. Alleen moet je inderdaad goed kijken waar je wel en niet wat aan hebt om zo niet ondergesneeuwd te raken en daardoor net die leuke korting over het hoofd te zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.