Happy you,  LIFESTYLE

Van die opgetrokken wenkbrauw momenten

 

Over de break-up post-it en nog veertien andere opgetrokken wenkbrauw momenten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

I’m sorry I can’t dont hate me. Memorabele woorden zijn het. Kijk. Carrie en haar break-up post it was natuurlijk wel hét opgetrokken wenkbrauw moment der opgetrokken wenkbrauw momenten. Maar ik ga dit lijstje dus nog even wat verder uitbreiden.

Dat je ‘s avonds tijdens je diner gestoord word door de deurbel. Tot daar aan toe. Dat er dan zo’n opgeschoten ventje in een rare hes voor de deur staat die vraagt; Is je vader of moeder thuis? Whut??? Dit is mijn éigen huis verdomme, ik betaal hier gewoon zélf de hypotheek.

Dat je dan vervolgens weer de huiskamer binnenkomt (je éigen huiskamer dus, want #jebetaaltdaarvoorduszélfdiehypotheek) en dat je liefde dan alles gehoord heeft en helemaal slap van de lach over de eettafel heen ligt. Tss.

Als forens. Als de stroom is uitgevallen en de borden op het station het niet doen en iedereen als een kip zonder hoofd rondrent op de perrons. Trein in en uit. Dat je dan op een bepaald moment een trein binnenstapt en heel vriendelijk om je heen vraagt of dit de trein naar Leiden is. En dat iedereen je dan aanstaart alsof je volslagen achterlijk bent. En dat niemand even antwoord geeft. Eh oké. Iémand van deze mothafuckas moet toch zeker weten waar deze trein heen gaat? Waarom zitten ze er anders in? Nou?

Mensen die hun nagels lakken in de trein. #ohneedatbenikzelf. #shameonme #maarikdoehetechtalleenalsikechtbijnadeenigeben.

Dat je als oude(re) man in de rij van de kassa in de super staat om een blik soep af te rekenen. En dat één of ander gestresst type dan zegt, voor de duidelijkheid dus niet vráágt maar zégt, mag ik voor want u heeft toch verder niets te doen vandaag.

Buschauffeurs die je straal negeren als je bij de halte staat slash dus gewoon doorjakkeren. Ben ik onzichtbaar?

Dat er iémand op deze wereld  hier op dit plekje terechtkwam door op google in te tikken ‘verschillende kleuren buizen’. Dus. Ik kan me niet herinneren dat ik óóit, in welke context dan ook, over buízen geschreven heb. Laat staan over die in verschillende kleuren. Hm, ik heb het wel eens over tranen gehad. Traanbuizen dan misschien? Maar die hebben toch zeker geen verschillende kleuren? Überhaupt een kleur? Dr. Google is a strange thing…

Dat je lekker duur doet en je haarwortels laat kleuren bij de kapper in plaats van zelf met zo’n pakje en van die enge handschoenen aan in de weer gaat. En dat je kapster dan allemaal haarverf op je voorhoofd smeert. Dat jij dan even vriendelijk vraagt of ze dat even ASAP eraf wil komen poetsen met zo’n speciaal spulletje. Maar ze is met nog twee andere kapsels bezig en uiteindelijk loop jij drie dagen voor gek met van die bruine vlekken op je hoofd.

Dat je een nieuw behangetje wil uitzoeken en dat die man in de winkel op zo’n irritant belerend toontje zegt van #benjeeralnualweer. Nou já! Dat was dus meteen de laatste keer dat ik dáár nieuw behang kocht.

GTST. Dat bespóttelijke hoedje van Sam in combinatie met die bééldige trouwjurk. Wát was daar aan de hand? Een blinde stylist? Een bad hairday? Het was gewoon zo verkéérd allemaal.

Oh ja, dit herinnert me eraan dat ik nog een zeer recent GTST-gerelateerd opgetrokken wenbrauw moment heb. Toen we er achter kwamen met Maxime dus gewoon achter die Sanders Inc terreur zat! Ik kijk de herhaling altijd de volgende dag tijdens het ontbijt en ik stíkte gewoon bijna in mijn yoghurt. Geef het maar toe. Die had jij ook niet aan zien komen. Maar oh god #ikhouwgewoonvanmaxime.

En nog even over vreemde outfits. De héle gardebode van Aria (als in Aria Montgomery als in Pretty little liars). Sorry, maar die snap ik ook gewoon niet.

En weet je wat ik nog meer verontrustend vond aan PLL? Dat hele gedoe met Alison en die muilkorf. Oké, een heel klein evil deel van mij dacht voor een momentje van #janoukarmaisabitch, maar ik vond het echt wel wat ver gaan allemaal. Arme stakker.

Oké kappen nou Chris. Dit artikel is al weer lang zat.

Nee, nog ééntje dan. Tom Cruise en de sofa van Oprah. Behoeft geen verdere uitleg.

© ByChristiana tekst en fotografie. All rights reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.